El GEN Roses es bolca un any més amb La Marató de TV3 amb l’organització d’activitats per a tothom

El GEN Roses amb La Marató de TV3

Natació, Rem Indoor durant 24 hores, Windsurf i Vela lleugera són els esports nàutics organitzats pel GEN Roses a favor de La Marató

El GEN Roses amb La Marató de TV3Un any més el Grup d’Esports Nàutics, GEN, de Roses organitza activitats per ajudar a recaptar diners per La Marató de TV3, enguany dedicada a la Diabetis i la Obesitat.

Aquest any 2015, concretament, seran tres les iniciatives les que se celebraran aquest cap de setmana per a que els rosincs i rosinques hi col·laborin, sent, una vegada més, solidaris amb La Marató.

Rem solidari de 24 hores

La primera, serà una remada indoor “de 24 hores que s’iniciarà dissabte a les 4 de la tarda i acabarà diumenge a la mateixa, i on volem arribar a la xifra de 200 participants”, va afirmar el director esportiu del GEN Roses, David Miralta. És una activitat en la que pot participar tothom amb una inscripció voluntària d’1 euro a la quantitat que es vulgui.

Aquesta remada de 24 hores es farà per torns, “i es pot remar el temps que es vulgui, 5, 10 minuts, això dependrà de les forces de cadascú, per això és una activitat pensada per a tothom”, va destacar Miralta. Per tant, només cal anar al GEN Roses a ser solidari, res més. Ja siguin mares, pares, fills, filles, avis, àvies, nets, netes, tiets, tietes, padrins, padrines… Tothom pot ajudar.

Això sí, a l’hora d’inscriure-us s’haurà escollir l’horari en el que es vol participar, sempre que estigui lliure, clar.

La Xurro Party, la Pizza Party i la Gin Tonic Party

Per aquells que no saben a quina hora anar a remar us fem saber tres hores que son, si més no, un xic especials. Com per exemple les 9 de la nit, aproximadament, de dissabte, que és quan el GEN Roses celebrarà la Pizza Party on els participants podran carregar forces amb una pizza.

I per als més ‘marxosos’ hi serà les 2 de la matinada de diumenge, que és quan arribarà la Gin Tonic Party, on es podrà degustar un combinat de ginebra amb tònica.

I ja el diumenge, un cop ha sortit el sol, arribarà la Xurro Party amb uns xurros amb xocolata, gentilesa també del GEN Roses. Aquest esmorzar està previst a les 9 del matí aproximadament.

Nedada solidària popular

La segona activitat prevista pel GEN Roses se celebrarà aquest diumenge, 13 de desembre, dia de La Marató de TV3, a les 11 del matí. Mentre els remers continuen amb la seva remada solidaria, “hi haurà una nedada popular també per a tothom, ja que es pot participar fent un bany només fins a fer les dues distàncies previstes, de 350 i 700 metres”, va explicar el director esportiu del GEN, destacant que “l’important és la col·laboració amb La Marató ficant-se a l’aigua, no si has nedat tants metres”.

Regata solidària Windsurf i Vela lleugera

I la tercera de les activitats previstes pel GEN Roses a benefici de La Marató de TV3, serà una regata conjunta “de dos disciplines tant diferents com són el Windsurf i la Vela lleugera, i les ajuntem perquè volem donar-li un caire festiu on el més important és divertir-se col·laborant sent solidari amb La Maratño que no el fet de buscar un resultat esportiu”, va dir David Miralta.

Inscripcions sense preu, només el que es vulgui aportar a La Marató de TV3.

Cal destacar que per participar en qualsevol activitat no hi ha un preu definit, ja que cadascú donarà el que vulgui aportar a La Marató, ja que tot el que es recapti en les inscripcions anirà íntegrament a La Marató de TV3.