El GEN Roses organitza un casal nàutic d’estiu per a nens de P3 a P5

GEN Roses

L’èxit dels darrers casals d’estiu del GEN de Roses adreçats a nens de 6 a 16 anys, els anomenats Campus Nàutics, han impulsat el club a donar un pas més i oferir per primer cop aquest estiu un casal per als més petits, els nens de P3 a P5

GEN RosesL’ objectiu d’aquest campus és que els nens prenguin contacte i es familiaritzin el més aviat possible amb el medi aquàtic, i al mateix temps satisfer una demanda creixent per part de moltes famílies, amb activitats totalment adaptades a l’edat del nen, totes entorn del mar. Per introduir-los a la navegació, el club compta amb unes mini-embarcacions que s’utilitzen a la vora de la platja i que el monitor controla dret al seu costat.

Fa dos anys, el GEN va donar un gir al seu tradicional casal de vela d’estiu i va apostar per ampliar-lo a altres esports nàutics, incloent-hi el windsurf, el rem i el caiac i diferents tallers nàutics. Al mateix temps es va ampliar també l’horari, amb la possibilitat d’assistir-hi matí, tarda o tot el dia i es va incorporar servei de menjador.

Aquesta nova modalitat va tenir una gran acollida, i fruit d’això neix ara aquest minicampus, que el GEN posa en marxa amb molta il.lusió.

“De la mateixa manera que tots els nens a Suïssa saben esquiar, tots els nens rosincs haurien de saber navegar”, comenta David Miralta, director del GEN. En aquest sentit ja fa anys que l’Ajuntament de Roses va posar en marxa el projecte ‘La mar de Roses’ amb la col.laboració del GEN, gràcies al qual cada any, escolars de les diferents escoles rosinques tenen la possibilitat de dedicar un matí  sencer a practicar algun esport nàutic.

Inscripcions obertes amb el 10% de descompte

Les inscripcions per a ambdós casals – el Campus nàutic i el Minicampus – ja estan obertes, i les que es facin durant els mesos d’abril i maig es beneficiaran d’un 10% de descompte. Els campus començaran el 24 de juny i fins al 6 de setembre, i hom pot inscriure-s’hi per setmanes.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la secretaria del GEN, al Port Esportiu de Roses. Tel: 972 25 70 03, www.genroses.cat