El GEN Roses s’imposa al II Trofeu Hivern de Natació Interclubs 2014

GEN Roses

Nedadors i nedadores del GEN Roses al II Trofeu Hivern de Natació Interclubs

El Grup d’Esports Nàutics, GEN Roses, guanya a la 2ª jornada i assoleix el primer lloc la classificació final del II Trofeu de Natació amb 841 punts

GEN Roses
Nedadors i nedadores del GEN Roses al II Trofeu Hivern de Natació Interclubs

Els clubs que van participar a la 1ª Jornada del II Trofeu Hivern de Natació Interclubs 2014 el passat mes de febrer, el GEN Roses, el Besalú C.N., l’ A.C.E.J. La Jonquera, el SantJoanenc i el C.P. Flaçà, es van tornar a trobar, dissabte passat a la tarda, a la piscina de Roses a la 2ªi última Jornada del certamen de natació.

I a l’igual que la primera, en aquesta segona els amfitrions del Grup d’Esports Nàutics de Roses van ser el guanyadors de la prova a l’aconseguir un total de 841 punts, quedant en segona el nedadors i nedadores de Besalú amb 701 punts, i en la tercera posició del podi els nois i noies de La Jonquera amb 636 punts.
Ja en quarta posició es va situar el SantJoanenc amb 291 punts i en la cinquena i última el C.P Flaçà amb 190 punts.

Els diferents estils s’han combinat entre les dues jornades, amb un total de més de 80 sèries que han fet una competició entretinguda i apassionant per als espectadors i per a l’organització, que han gaudit de la competició dels clubs federats aquest any 2014. Aquest trofeu es va iniciar l’any passat amb una única jornada i que aquest any s’ha consolidat com a Trofeu amb les dues jornades de la 2a edició.

El moment més especial, com ja ve sent habitual, va ser l’hora dels relleus, les últimes sèries de la jornada on els nedadors de cada club, sota l’empenta dels seus companys, s’esforcen, encara més, per obtenir els punts bonificats que s’atorguen als primers clubs classificats. En aquest cas, el Besalú es va emportar la victòria del primer relleu (equips de 4) i el GEN Roses es va imposar en el relleu d’equips de 12 nedadors.