El Gospel a Roses dóna d’esmorzar a 200 nens i nenes de Guinea Conakry

Empordà Gospel Choir

El Grup Empordà Gospel Choir durant al seva actuació al teatre de Roses

Empordà Gospel Choir va oferir un concert al Teatre de Roses a benefici de l’Assocciació d’amics de Guinea Conakry

Empordà Gospel Choir
El Grup Empordà Gospel Choir durant al seva actuació al teatre de Roses

Empordà Gospel Choir, va recaptar al voltant de 900 euros en el concert que va oferir dissabte el teatre de Roses que aniran destinats a donar d’esmorzar als més de 200 nens i nenes de ‘La Cité de la Solidarité’ de Guinea Conakry.

Una actuació de música gospel, de música espiritual, de música evangèlica, de música religiosa que dissabte va gaudir als assistents a la sala teatral.
Dirigides per Tina Crespo les veus dels integrants d’Empordà Gospel Choir, acompanyades de dos músics, un al piano i l’altre a la bateria van cantar i interpretar un esplèndid repertori de temes espirituals negres, cançons africanes, i altres estils i balades provinents del rock i secular gospel.

Cal destacar que durant la vetllada musical es va estrenar un grup de gospel infantil. Debut que va esdevenir en un gran concert que, segurament, els que més agrairan la seva celebració seran el nens i nens de ‘La Cité de la Solidarité’ de la població africana de Guinea Conakry, que com a mínim tindran garantit l’esmorzar durant un mes gràcies als 900 euros que es van fer de caixa.