El Govern aprova noves mesures anticovid: oci i restauració fins a les 0.30 hores i trobades de 10 persones

Entre les noves mesures per contenir els contagis de la Covid-19 també es prohibeix menjar i beure al carrer i recomanen als ajuntaments que tanquin l’accés a platges i parcs de nit

El Govern i aplica noves restriccions i mesures a Catalunya frenar els contagis de la que ja es considera la cinquena onada de la covid-19.

Així, s’ha decidit la limitació de les reunions a un màxim de 10 persones i restringir l’horari de totes les activitats fins a les 0:30 hores. A més, es sol·licita als ajuntaments tancar l’accés a parcs i platges a les nits per evitar aglomeracions.

El Procicat també ha aprovat que els assistents a esdeveniments d’oci o culturals hauran d’estar asseguts i hauran de mantenir la distància interpersonal de dos metres i mig.

Aquestes mesures se sumen al tancament de l’oci nocturn a Catalunya. Discoteques, locals d’oci nocturn i sales de ball han de tancar les portes si no disposen d’espai a l’aire lliure.

A més, es recomana als Ajuntament que tanquin l’accés a platges i parcs de nit.

Cinquena onada de la Covid-19, tot i la vacunació

La situació sanitària anava millorant paral·lelament al ritme de vacunació, per aquest motiu es va obrir l’oci nocturn, a més de flexibilitzar algunes mesures com, per exemple, eliminar l’obligació de portar la mascareta. Però, l’arribada de la variant delta de la Covid-19 i el nom de l’augment de contagis, sobretot, entre els més joves, tot fa pensar que s’estigui a punt d’acceptar per part de les autoritats sanitàries que estem patint una cinquena onada de la Covid a Catalunya.

Exit mobile version