“El govern de Roses ha complert el 78% del programa electoral en dos anys”

Balanç dels dos anys del govern municipal a Roses

L'alcalde de Roses, Carles Pàramo, durant la seva exposició

L’alcalde de Roses, Carles Pàramo, va celebrar un acte públic al TMR per presentar el balanç del govern municipal en els seus dos anys de legislatura

Balanç dels dos anys del govern municipal a Roses
L’alcalde de Roses, Carles Pàramo, durant la seva exposició

Dos anys de mandat i dos anys en el que “el govern municipal de Roses ha complert el 78 % del programa electoral”, així es va referir l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, al final de l’exposició del balanç de la feina pel seu govern.

Pàramo, amb l’ajuda d’un powerpoint va fer un repàs de tots els projectes realitzats i d’altres que están en marxa desenvolupats pels diferents departaments de la corporació municipal.

Va fer enfàsis en dues àrees, l’Econòmica i la de Benestar Social.

A la primera va referir-se a l’austeritat amb la que ha actuat el govern de Roses “per abaixar els impostos i congelar l’Impost de Bens Immobles, tot i que la Llei Estabilitat ens va obligar a pujar-los un 10%”, destacant que es va tancat els exercicis 2011 i 2012 amb superávit, sense haver de tenir que renunciar a cap servei.

Així mateix, es va referir a l’implicació de l’Ajuntament en l’activitat Pesca-Turisme que s’ha posat en marxa en la darreres setmanes en treball conjunt entre la Confraria de Pescadors, l’Estació Nàutica i el propi consistori. I parlant de pescadors va remarcar l’aprovació del Pla Especial del Port, “per tal de possibilitat l’ampliació de la planta de filetejat i la depuradora de musclos.

I no deixant de banda el mar, es va referir a la concreció de la marca Costa Brava Cruise Ports, “amb la qual en dos anys han vingut a Roses més de 6.000 turistes” .

I pel que respecte a l’Àrea de Benestar Social, l’alcalde de Roses va anunciar la imminent posada en marxa del servei ‘menjar a domicili’ destinat a les persones grans amb problemes de mobilitat i d’aquelles que pateixen una disminució i que viuen soles.

En aquesta àrea, Pàramo va destacar que les Llars d’Infants de Roses són de les més econòmiques, ja que “l’Ajuntament assumeix el 70 % del seu, mentre que les famílies de Roses se’n fa càrrec del 30 % restant”.

L’acte el va encetar l’alcalde puntualitzant en que van encetar la present legislatura amb dos programes electorals, fent referencia al pacte realitzat  entre CiU i PP, per convertir-lo en un programa de govern.

Carles Pàramo va voler amb aquest acte públic per mostrar a la ciutadania la feina feta fins ara pel govern de Roses. Així, està previst per a la tardor, entre els mesos de setembre i octubre, celebrar un altre per mostrar els projectes a realitzar pel govern municipal de Roses durant els dos anys que queden de legislatura.