El Graner col·labora per millorar les instal·lacions de pediatria de l’Hospital de Figueres

Berta Maspoch, directora de Comunicació i RSC de la Fundació Salut Empordà, fent-lli entrega del diploma al carnisser Marcel Puigmal

Arran d’aquesta col·laboració econòmica, que ja és la tercera en els darrers anys, la Fundació Salut Empordà li ha fet entrega d’un diploma de reconeixement

L’Hospital de Figueres (i la salut) som tots, independentment de com pensem, parlem o actuem. L’obrador d’embotits El Graner (present a Figueres i Vilafant a través, principalment, de les carnisseries Marcel Puigmal i Can Tubau, respectivament) té molt clar això, i per aquest motiu no és la primera vegada que col·labora amb la Fundació Salut Empordà. En aquesta ocasió, El Graner ha contribuït econòmicament per millorar les instal·lacions de Pediatria de l’Hospital de Figueres. Arran d’aquesta col·laboració econòmica, que ja és la tercera en els darrers anys, la Fundació li ha fet entrega d’un diploma acreditatiu al respecte.

Anteriorment, El Graner havia col·laborat amb la donació de 1.000 mascaretes a l’Hospital de Figueres en ple confinament durant l’inici de la pandèmia del Covid-19, la primavera del 2020, en un moment en què n’hi havia autèntica escassetat; i contribuint econòmicament en la construcció del Jardí Terapèutic del centre sociosanitari Bernat Jaume.

Sobre El Graner

El Graner és un obrador d’embotits artesans que porta des de 2005 elaborant embotits de primera qualitat. Darrere d’ell hi ha la família Puigmal, que havien començat com a carnissers dècades enrere. La segona generació de la família, Marcel Puigmal, es troba al capdavant del negoci, aportant també l’elaboració artesana d’embotit com a valor indiscutible d’El Graner. La seva tasca va ser reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb el títol de Mestre Artesà Alimentari el 2017.

Exit mobile version