Suquet de peix de Rose

El grup de Barcelona amb músics rosincs, Trece Días, publica el seu primer disc

Trece Días
Els cinc músics integrants de Trece Días

‘Salvaje’ és el títol del primer disc de la banda barcelonina Trece Días integrada, entre d’altres, per musics de Roses

Trece Días
Els cinc músics integrants de Trece Días

Trece Días és un grup de música creat l’any 2013 a Barcelona integrat per 5 joves. D’aquest cinc, tres són de Roses, l’Arlet Cruz com a cantant, en David Montenegro amb la guitarra rítmica i l’Àlex Pérez com a guitarra solista. I els dos restants, en Jona Ruiz amb el baix, és de Barcelona, i Mario Escudero a la bateria, de Castelldefels.

Trece Días, banda de rock alternatiu es va donar a conèixer a Roses durant les Barraques de la Festa Major i ara, 7 mesos després ja han tret a la llum el seu primer treball, ‘Salvaje’, grabat als estudis ‘Plygrnd Studio’ de Barcelona y produït per Marco Alejandro Papiz, el qual ha treballat amb bandes de rock com Donuts Hole, Quasar, Kybalion i Rise of Brutality.

El disc està compost per 8 temes originals més 2 versions en els quals la banda mostra el seu inconfusible estil propi amb unes melodies fresques i desenfadades, reforçades amb unes contundents guitarres elèctriques acompanyades d’una veu femenina que ha deixat indiferent a ningú dels assistents als seus concerts. no deixen a ningú indiferent.

Temes com el que dóna nom al disc, ‘Salvaje’, ‘Solament sé perder’, ‘Los amos del mundo’ i ‘Siempre que te vas’, reflecteixen l’actitud més pop i punk de la banda, amb unes lletres que parlen d’amor, amistat i crítica social.
Amb les cançons ‘Aprendí a Sobrevivir’, que és el primer single del disc, ‘Invencible’ i ‘No me rendiré’, els músics de Trece Días s’embarquen en un so més contundent i mostrant el seu costat més fosc.

La darrera cançó original de la banda, ‘No soy como tu crees’, és la peça més personal i sentimental, sent un dels temes favorits dels músics de Trece Días per la força i sentiment que desprèn.

El disc es completa amb la versió de la cançó ‘Backseat serenade’ de la banda nord americana All Estafi Low.

L’àlbum, que va sortir a la llum el passat dijous, 26 de Març, ja està disponible en totes les plataformes digitals com Spotify, iTunes, Amazon, Deezer, Google Play, Xbox Music, entre d’altres.

Properament, Trece Días té previst fer una gira per diferents sales de Barcelona i Castelldefels per presentar ‘Salvaje’.