El Grup de Teatre de Roses presenta al Teatre Municipal l’obra “Coses que dèiem avui”

Grup de Teatre de Roses

El Grup de Teatre de Roses (GTR) presenta al Teatre Municipal de Roses “Coses que dèiem avui”, títol d’una cançó dels Beatles

Grup de Teatre de RosesAquest espectacle, que es composa de tres peces breus, Helter Skelter, Romance i Les Fúries de l’autor nord-americà Neil LaBute. . El GTR oferirà a Roses tres sessions de l’obra, els dies 26, 27 i 28 d’abril .

L’obra neix de la complicitat sorgida entre l’autor Neil LaBute i l’actriu i traductora Cristina Genebat durant el curs que va impartir el dramaturg a l’Obrador de l’estiu 2009. A Helter Skelter, una parella sopa en un restaurant elegant i encantador. Tot sembla anar bé fins que ens assabentem que ella ha descobert que el seu marit li és infidel.

A Romance, dos personatges que havien mantingut una relació de parella ja fa algun temps es retroben després d’anys de no veure’s. Finalment, a Les Fúries, la Paula cita en Jimmy per explicar-li la seva decisió de deixar-ho córrer, però les coses es compliquen quan en Jimmy s’hi presenta amb la seva germana, una germana força especial.

Tres peces breus. Tres situacions íntimes, tenses, delicades o decididament violentes sotmeses a una incòmoda exposició pública.

Les representacions tindran lloc divendres 26 d’abril i dissabte 27 d’abril a les 22 h, i diumenge 28 d’abril a les 19 h. La venda anticipada de localitats es pot realitzar de dilluns a divendres de 10 a 14 h, directament a les oficines del Teatre Municipal o trucant al telèfon 972 15 25 32 (de dilluns a divendres de 10 a 14 h). El preu de l’entrada és de 15 €