El Grup Municipal del PSC Roses denuncia “la mala praxi democràtica” de la 1ª Secretaria del Partit

Grup Municipal Socialista de Roses
David Beltrán i Jesús Mínguez, (Grup Municipal PSC de Roses)

Els regidors del Grup Municipal Socialista de Roses, David Beltran i Jesús Mínguez titllen a la primera Secretaria del Partit de falta de transparència democràtica

Grup Municipal Socialista de Roses
David Beltrán i Jesús Mínguez, (Grup Municipal PSC de Roses)

El Grup Municipal del PSC Roses, representat pels regidors David Beltran, com a portaveu, i Jesús Mínguez, denuncien la falta de tarannà democràtic per part de la primera Secretària del Partit. Segons el següent comunicat, en una assemblea de l’Agrupació Local de Roses del PSC, es va decidir per majoria que Mohamed Saadoune fos la persona que entrés a l’Ajuntament com a regidor en substitució de Paco Martínez, que va renunciar a l’acte el passat mes de març. Ara, la que serà candidata del PSC de Roses, Olga Simarro, tot i que en el comunicat en cap moment es cita el seu nom, ha decidit, unilateralment, segons Beltran i Mínguez, que sigui una altra persona la que juri l’acte de regidor.
Viladeroses.cat s’ha posat en contacte amb la primera Secrataria del PSC de Roses, Olga Simarro, la qual ha asseverat que “no és cert el que diuen i  a l’Assemblea que  celebrarem el proper dijous 2 d’octubre s’escollirà la persona que entrarà a l’Ajuntament com a regidora”.

Comunicat del Grup Municipal Socialista de Roses:

TOTAL falta de democràcia de l´alcaldable i primera secretaria del PSC de Roses

El grup municipal socialista de Roses, denuncia la total falta de transparència democràtica per part de l’alcaldable i primera secretaria de Roses.

El passat 1 de Juliol, per assemblea, en un acte de total democràcia i llibertat d’expressió, es va escollir al Sr. Mohamed Saadoune, membre de la comunitat magrebina de Roses , com el proper company que pujaria a ocupar la vacant de regidor que va quedar buida després de la renúncia del company Francisco Martínez.

Avui dia 24, ens hem assabentat per l´Ajuntament que en comptes d´aquest company magrebí, puja una companya, el nom de la qual no ha transcendit.

Quina credibilitat pot tenir una persona que silencia la veu de l´agrupació , de la qual es primera secretaria , una veu que es va posar de manifest en un acte totalment democràtic i legítim com és una votació en assemblea, i canviar-la per una persona del seu interès amb el beneplàcit de la Federació del PSC de les comarques gironines? Què faria si arribés a ser alcaldessa?

CAP NI UNA.

El Grup Municipal ja va patir una tremenda i excepcional decepció per com la primera secretaria i alcaldable del PSC a Roses ens va deixar al marge en el tema de l´elecció i selecció de candidats del nou membre del Grup Municipal.

Però ara, no ens mereix cap respecte ni cap credibilitat per part nostre .

On a anat la ‘democràcia i l´igualtat’ que tant en parla el primer secretari de la Federació del PSC de les comarques gironines, Juli Fernández, en el seu article al diari El Punt del dia 21 de Setembre? Ja és conscient aquesta persona a Roses no compleix el que ell predica i que a més compte amb el recolzament de la seva Federació?

Què serà el següent?

Com pot una persona que pretén ser alcaldessa de la nostra ciutat, realitzar aquests tipus d´accions i fer-nos tornar a una época del “mando , ordeno y dispongo”?
No podem permetre aquestes atrocitats ni dins ni fora del partit. No volem una agrupació dirigida per una mala gestió . Volem una agrupació dirigida per persones honestes, responsables, que treballin per la ciutat i els seus ciutadans, que recolzin iniciatives tant públiques com privades, que estiguin en sintonia amb la gent del carrer, que escoltin el que les bases reclamen amb una praxi democràtica i no facin cas omís, que siguin fidels a ells mateixos i no es deixin dirigir per estaments supramunicipals de l´aparell del partit ni del PSC ni del PSOE.

Malauradament, molts militants i simpatitzants han deixat l´agrupació rosinca per les maneres de fer , posades de manifest en moltes ocasions , i la falta total de transparència de la primera secretaria i la seva gestió al cap davant de l´agrupació rosinca. Un dels exemples molt clars d´aquests fets és que el Grup Municipal Socialista de Roses abans que entrés ella eren 7 i ara només en té 2 regidors.

És lamentable i desencoratjador com, per una banda, des del Grup Municipal tractem de treballar per una de les millors i fantàstiques ciutats del món i per els seus ciutadans, i veus que, per l´altra, l´actual direcció de l’agrupació socialista de Roses, no fa res, limitant-se només a veure passar el temps.

A dia d’avui el Grup Municipal Socialista de Roses trenca relacions amb la gestió de l’Agrupació Local del PSC.

Grup Municipal Socialista de Roses