El grup musical rosinc, Little Sicks, actua demà en el marc d’Empordà Rock

El circuit de música jove Empordà Rock, que es desenvolupa al llarg dels mesos de juliol i agost a cinc municipis de l’Alt Empordà, té una nova cita, aquest divendres 3 d’agost, a la plaça situada al costat del Centre Cívic de Biure d’Empordà. En aquest tercer concert d’aquest circuit de musica alt-empordanesa hi participaran els grups The Cuit’s, Ironic Hate i els rosincs de Little Sicks, integrat per Anna Gratacós, Cynthia Malmierca i Alex Pérez.  La vetllada musical d’encetarà a les 23 h.

En el seu conjunt, a l’Empordà Rock, hi participaran 100 mú-sics joves de l’Alt Empordà repartits entre els 15 grups que intervindran en els diferents concerts. La següent vetllada tindrà lloc l’endemà, el dissabte 4 d’agost, també a les 23 h, a la Cooperativa Agrícola de Sant Climent Sescebes amb la participació dels grups Direcció Prohibida, Bacons i In-Audito. Encara falta per determinar una actuació a Vila-sacra.

A cada concert, a més, es realitza una campanya de prevenció de l’alcohol amb una gran pancarta, la distribució de díptics informatius i la realització d’un taller per al foment dels hàbits saludables, tot plegat a càrrec de la Creu Roja.