Inici Roses El Grup Terraza presentarà a la Fira de la Rosa de Roses...

El Grup Terraza presentarà a la Fira de la Rosa de Roses un nou tractament basat en aquesta flor

La terapeuta Mari Hakansson, responsable de l’Spa de l'Hotel Terraza

Adreçat a les dones, és un tractament terapèutic que s’ofereix a l’Spa de l’hotel Terraza

La terapeuta Mari Hakansson, responsable de l’Spa de l’Hotel Terraza

El Grup Terraza incorpora a l’oferta un nou tractament terapèutic amb roses, que es fa a l’Spa de l’Hotel Terraza de Roses i que es presentarà en el marc de la Fira que se celebra des de demà i fins diumenge a la Vila.

El nou tractament, anomenat Sublime roses, està adreçat a les dones i proporciona hidratació, regeneració, nutrició i relaxació. Inclou un tractament facial a base de rosa mosqueta i massatge facial base a pedres de quars rosa, amb peeling i massatge del tors amb olis aromàtics. L’oli de rosa mosqueta té un alt contingut d’àcids grassos essencials que afavoreixen la regeneració dels teixits i el creixement cel·lular. La rosa mosqueta és molt útil per estimular el rejoveniment de la pell i millora diferents patologies. La responsable de l’Spa, la terapeuta Mari Hakansson, destaca que aquest tractament és un “ritual”, que s’afegeix als cinc que ja s’oferien des de l’spa, i que comportarà un gran relax i molts beneficis per les usuàries.

El Grup Terraza, de Roses ha revolucionat el concepte de centre d’spa i wellness amb la creació de diferents spas, amb la marca Spacesens. L’Hotel Terraza, té un spa ubicat a la cinquena planta de l’establiment i amb unes vistes espectaculars a la badia de Roses. Hi ha una cabina doble per a massatges en parella.

Exit mobile version