El grup Txot’s obre el 30 de maig el seu nou bar-restaurant a Roses

Txot's
Txot's està ubicat a la plaça Catalunya de Roses, a l'edifici del Mar y Sol

El Txot’s a Roses està situat als baixos de l’edifici de l’emblemàtic apart-hotel Mar y Sol, just davant del passeig marítim de la Vila                    

Txot's
Txot’s està ubicat a la plaça Catalunya de Roses, a l’edifici del Mar y Sol

El grup figuerenc Txot’s, que es dedica a la gestió de locals d’oci i restauració, obrirà al públic el proper dijous dia 30 de maig el seu nou bar-restaurant a Roses, després de les obres de reforma del local que s’han desenvolupat en els darrers mesos. El nou establiment, amb capacitat per a 200 comensals, s’ubica als baixos de l’edifici de l’emblemàtic apart-hotel Mar y Sol, a la cèntrica cantonada entre l’avinguda de Rhode i la plaça de Catalunya, just davant del Passeig Marítim i es converteix en el sisè de la companyia a la comarca de l’Alt Empordà.

Amb aquesta iniciativa empresarial, Txot’s exporta a Roses la filosofia dels seus establiments amb una aposta per la cuina mediterrània i les tapes, seguint la línia de la resta de locals del grup. Una de les novetats que incorpora Toxt’s Roses és una barra especialitzada en cerveses (tap station), una experiència inèdita a les comarques gironines, que oferirà varietats inspirades en l’estil de diferents cerveses del món i que es convertirà en un dels atractius del bar-restaurant.

Txot’s Roses ocupa una superfície a peu de carrer de 180 metres quadrats, que es destinen exclusivament al menjador principal, mentre que al soterrani disposa de 250 metres quadrats per a les cuines i el magatzem. L’establiment compta també amb 130 metres quadrats més, distribuïts en dues terrasses exteriors, que s’ubiquen a la plaça de Catalunya i l’avinguda de Rhode. L’obertura del nou local ha permès crear 25 nous llocs de treball al municipi.

El grup Txot’s

El grup Txot’s compta actualment amb 125 treballadors i amb el de Roses gestiona sis establiments del sector de la restauració a la comarca de l’Alt Empordà. El primer bar-restaurant que va obrir va ser el Lizarran de Figueres, l’any 2003. Set anys després, el 2010, va obrir les seves portes el primer Txot’s també a Figueres, mentre que al 2014 l’empresa es feia càrrec, després d’una profunda remodelació, del bar-restaurant Dynamic de Figueres. Aquell mateix any obria el Txot’s Exprés a l’estació de tren d’alta velocitat de Figueres-Vilafant i el 2017 va començar la seva expansió fora de la capital altempordanesa amb la inauguració del Txot’s del passeig marítim d’Empuriabrava. Entre els plans a mig i llarg termini de la companyia hi ha el creixement de la marca Txot’s a altres ciutats de la demarcació de Girona i de la resta de Catalunya.