El Jove Ballet de Catalunya torna a ser solidari amb els Amics de Guinea Conakry de Roses

Jove Ballet de Catalunya

El Jove Ballet de Catalunya tornar a Roses per oferir l’espectacle ‘Clara i el Trencanous’ en solidaritat amb l’Associació d’Amics de Guinea Conakry de Roses

Ara fa tot just un any que el Jove Ballet de Catalunya va actuar al Teatre Municipal de Roses oferint l’espectacle ‘El Trencanous’. I ho va fer de manera solidària a favor de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry després que l’Ajuntament de Roses posés en contacte ambdues entitats.

Una actuació solidària que es tornarà a repetir demà, 18 de gener, a les 17 hores, al Teatre Municipal de Roses amb el mateix espectacle, tot i que en aquesta ocasió en el títol surt explicitat el nom de la co-protagonista de l’obra ‘Clara i el Trencanous’.
“Sí, el Jove Ballet de Catalunya torna a casa nostra, i a l’igual que l’any passat donaran la meitat del donatiu de l’entrada, que són 12 euros, per la nostra entitat i així poder donar d’esmorzar un temps més als nens i nenes de la La Cité de la Solidarité de Guinea Conakry”, ha afirmat la presidenta de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry, Maria Bohigas.

‘Clara i el Trencanous’ és un espectacle familiar de dansa, en el que la màgia del Nadal envaiex l’escenari i fa gaudir a grans i petits. Una història entranyable i plena d’emocions, amb la que els joves ballarins del Jove Ballet de Catalunya ens transporten a un món de dolços i floquets de neu dansarins que ens recordaran la importància de no deixar mai de somniar.

Jove Ballet de Catalunya

El Jove Ballet de Catalunya és una companyia de dansa juvenil integrada per 58 nois i noies d’arreu de Catalunya, els quals han estat seleccionats a través d’un rigorós procés d’audicions.
El nivell dels joves integrants d’aquest Ballet, juntament amb la trajectòria de més de 17 anys de la companyia, l’han convertit en un referent de la dansa juvenil arreu del nostre país. Els espectacles del Jove Ballet de Catalunya es caracteritzen per mostrar una gran qualitat de dansa i un altíssim nivell, alhora que ho complementen amb el fet que els artistes son nens i nenes entre els 7 i els 20 anys, que transmeten la seva passió i professionalitat però sempre a través dels ulls de la joventut, l’energia i les immenses ganes de compartir la seva estima per la dansa.