El jove music de Roses, Alberto del Puerto, actua aquesta nit al Castell Peralada després de la cantant Rosario

Alberto del Puerto

Alberto del Puerto tindrà l’oportunitat d’actuar al mateix escenari que les grans estrelles de la música

Alberto del PuertoEl music de Roses, Alberto del Puerto, presentarà el seu disc ‘Sigo Soñando’ en un dels indrets més internacionals de la música durant l’estiu, el Castell de Peralada.
Una ocasió única que gaudirà el jove cantant rosinc d’actuar en un escenari de prestigi internacional gràcies als contactes que el seu mànager i pare, Eugenio del Puerto va mantenir amb els organitzadors del Festival del Castell de Peralada per a que l’incipient estrella pogués oferir un concert.

Així, després de l’actuació de la cantant espanyola Rosario, que ho farà a l’escenari principal del Castell de Peralada, Alberto del Puerto actuarà “a l’escenari del jardins la zona anomenada Cotton Club”.

D’aquesta manera els assistents al concert de Rosario també podran gaudir de les cançons del primer treball del cantant rosinc, ‘Sigo Soñando’, i altres de noves, “un total de 13, que en el format de concert elèctric tenen molta més energia que en un acústic, són més canyeres”, ha manifestat Alberto. Nous temes que ha presentat durant el darrer mes en diversos llocs arreu de Catalunya i Roses com ‘Porvenir’, ‘Lejano Horizonte’, ‘Lo que sea de ti’ i ‘Soldado de Marfil’, entre d’altres.

Cançons que els assistents a les Barraques de Roses del proper dissabte, 16 d’agost, tindran l’ocasió d’escoltar, ja que està prevista l’actuació d’Alberto del Puerto a la Festa Major de Roses tot just abans del concert de Mago de Oz.