El Llibertí, aquest diumenge al Teatre Municipal de Roses amb Abel Folk i Àngels Gonyalons

Teatre Municipal de Roses

Àngels Gonyalons i Abel Folk protagonitzen l'obra El Llibertí

El Llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo, és una comèdia o vodevil filosòfic que gira entorn el concepte intemporal de l’ètica

Teatre Municipal de Roses
Àngels Gonyalons i Abel Folk protagonitzen l’obra El Llibertí

Aquest proper diumenge, 10 de març, a les 18 hores es representarà al Teatre Municipal de Roses l’obra El Llibertí, un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona.

El filòsof Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró de Holbach, rep l’encàrrec d’escriure l’article sobre el concepte “moral” per a l’Enciclopèdia. El temps vola, s’ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions, però, faran que aquest esdevingui un dia boig. Al llarg d’aquest dia, veurem Diderot envoltat, enfrontat, seduït per qua­tre dones: Madame de Therbouche, una enigmàtica pintora que s’ha proposat retratar literalment la nuesa del filòsof; la seva esposa Antoinette, que triarà aquesta jornada per sembrar en ell el dubte d’una possible infidelitat; Angèlique, la seva jove filla, que li exposarà les seves ànsies per a ser inseminada per un home de la mateixa edat que el seu pare, i la senyoreta Holbach, jove i tendre, que li confessarà la seva condició de verge que vol deixar de ser-ho. Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de “moral”.

Adquireix la teva entrada clicant AQUÍ.

Direcció: Joan Lluís Bozzo

Repartiment: Abel Folk, Àngels Gonyalons, Jan Forrellat, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda

Entrada: 15 €

Durada: 100 minuts