El mal temps fa caure el nombre de visitants al Campament Reial

Campament carter reial a Roses

Un nen de Roses, acompanyat de la seva mare parla amb el carter reial

Un total de 399 nens i nenes acompanyats dels pares i familiars van passar per la Ciutadella a donar la carta al carter reial

Campament carter reial a Roses
Un nen de Roses, acompanyat de la seva mare, parla amb el carter reial

Segurament, el mal temps, l’adversa meteorologia en forma de pluja, va ser la causant que el Campament Reial de Roses passés enguany bastant desapercebut. La quantitat de mainada, acompanyada pels seus pares, mares, amics i familiars no va arribar ni a la meitat de la xifra de l’any passat, quan van ser 816 visitants els que es van apropar a l’Espai Cultural de la Ciutadella. Enguany, 399.

Segurament, el mal temps, l’adversa meteorologia en forma de pluja, va fer decidir al departament de Festes no muntar cap atracció, com es va fer l’any passat, a l’entrada de la Ciutadella, quan es va instal·lar una petita granja amb animals, o hi havia uns ponis per a que muntessin els més petits.

Sigui com sigui, la manca d’aquestes atraccions que feien de reclam als visitants per entrar al Campament reial, afegit a la sempiterna pluja i sobretot també, que tot s’ha de dir, que l’any passat la instal·lació del Campament va coincidir en cap de setmana, ha fet minvar enguany el nombre de persones que l’han visitat.

Tot i això, el responsable de l’activitat portada a terme per l’empresa Diberta, Albert Guadix, fa una valoració del nombre de visitants “molt bona, si tenim en compte que la la pluja no ha acompanyat gens, i que fa que la gent no surti tant de casa com si fos bon temps”.

Cal destacar que entre les activitats que es realitzaven al Campament del carter reial hi havia diferents tallers de fanalets, de corones, de maquillatge, de pastissos o pals de personatges, els quals un cop fetes totes les manualitats els més petits se’ls podien portar cap a casa. Això sí, el primer que feia la mainada a l’entrar al Campament era donar-li la seva carta al carter reial.