Nadal a Roses

El mariner Popeye serà tot un rei al Carnaval de Roses amb la colla A Corre Cuita

Carnaval de Roses 2015
Alguns dels Popeye que desfilaran com a Reis Infantils del Carnaval de Roses 2015

La colla A Corre Cuita, Reis Infantils del Carnaval de Roses aniran disfressat de Popeye i Olivia

Carnaval de Roses 2015
Alguns dels Popeye que desfilaran com a Reis Infantils del Carnaval de Roses 2015

Als membres de la colla A Corre Cuita els agrada disparar, ja siguin bales o fletxes, ja que el dos darrers anys van escollir unes disfresses on els seus personatge anaven ben armats. Al 2013 amb les pistoles del Setè de Cavalleria i l’any passat amb l’arc i fletxes de Robin Hood.

Enguany també dispararan, però seran els ‘mamporros’ que surten dels forts braços de Popeye el Mariner, “ja que com som els Reis Infantils vam escollir un personatge adient”, va dir Carles Ferrer, cap de colla… “No, jo sóc el barman de la colla, no el cap”, va voler aclarir el membre de l’A Corre Cuita per tot seguit explicar que la carrossa anirà decorada “amb una caricatura gegant d’en Popeye i la seva famosa llauna d’espinacs”.

La colla A Corre Cuita mai han posat Barraca per la Festa Major, “aquest any serà el primer cop que posarem”, així que les despeses del carnaval sortiran dels membres de la colla, que enguany són “68+1, perquè no vull dir 69 que quedarà malament”, va dir en Carles entre rialles.

Seixanta-nou Popeyes i Olivia que paguen de quota entre la carrossa la disfressa “150 euros”, dividida “en 50 euros de la carrossa i que és la mateixa de l’any passat, la diferència està en la disfressa que enguany ens costa 100 euros”, van assenyalar els components de la colla, per remarcar que “els petits paguen en total 110 euros”, 20 menys de carrossa i 20 menys de disfressa.

“Nosaltres preferim un número fixe per totes les desfilades perquè potser una mica d’embolic si un dia et toca el 10 i altre el 70”, van afirmar els futurs Popeye, sobre si fer un o tres sortejos per a les desfilades.

De totes maneres, “enguany això no ens preocupa, ja que com a Reis Infantils sortim amb el número 2”.

De mariner a Rei, aquesta serà la nova aventura de Popeye i la seva xicota Olivia que es desenvoluparà al Carnaval de Roses.