Suquet de peix de Rose

El Mas de Roses organitza un sopar solidari a favor de FADIR

Sopar de Somnis és el nom que el restaurant Mas de Roses l’ha donat al sopar solidari perquè FADIR pugui continuar ajudant a qui més ho necessita

El restaurant Mas de Roses (antic Mas Bech) ubicat a la carretera de Roses-Palau-saverdera va obrir amb nova direcció el passat mes de març, i per tal de donar-se a conèixer entre els vilatans i vilatanes ha decidit ajudar-los.

I la manera de fer-ho ha estat organitzant un sopar solidari, que sota el nom Sopar de Somnis se celebrarà a benefici de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR). “Vam conèixer aquesta entitat i ens va quedar de tots els serveis que ofereix al poble, com ara la del servei de transport adaptat o el servei de menjar a domicili, a més de les activitats i tallers que organitzen dirigits als seus usuaris, i parlant amb els seus responsables ens vam assabentar que la manera de recaptar diners per continuar oferint aquest serveis és a través de diferents accions benèfiques, vam decidir organitzar un sopar solidari a benefici de FADIR”, ha explicat Sergi Cañas, gerent del Mas de Roses.

Així, el sopar se celebrarà el pròxim 20 de juny, i totes les persones que vulguin assistir per ajudar a la causa només cal fer un donatiu de 52€, dels quals 17 euros aniran destinats a Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses ja que els 35 restants són per poder degustar els exquisits entrants que seran el pas previ al suculent sopar que servirà el personal del Mas de Roses.

El coordinador de FADIR, Manel Pulleiro només té que “paraules d’agraïment per aquest gest solidari del Mas de Roses,  perquè amb el que es recapti podrem continuar, a més de seguir oferint els nostres als ciutadans i ciutadanes que ho necessiten, a destinar una part per poder adquirir un nou vehicle per fer el servei del menjar a domicili”.

Sopar-espectacle i sorteig d’obsequis per a tothom

Aquest Sopar de Somnis que celebrarà el Mas de Roses a favor de FADIR esdevindrà en un sopar espectacle, ja que comptarà amb l’actuació de la cantautora rosinca Madamme Mustash.

Així mateix, durant la sobretaula està previst de fer un sorteig per regalar un munt d’obsequis, gentilesa de diferents empreses de Roses, en agraïment de l’assistència dels comensals solidaris.

Per fer la reserva del Sopar de Somnis

Per fer la reserva per assistir al Sopar de Somnis es pot fer a través del telèfon 689 814 076 o bé enviant un mail a benvinguts@masderoses.com.

Fila zero

Totes les persones que no puguin assistir, però que vulguin posar el seu gra de sorra per ajuda a FADIR, també se habilitat una Fila zero, a la qual es pot accedir fent clic en Fes la teva Reserva.