Suquet de peix de Rose

El Mediterranea Festival de Roses celebra la seva 8ª edició amb més de 18.000 entrades venudes

El Mediterranea Festival, que té a Quevedo com a cap de cartell principal, se celebrarà aquest proper dissabte, 5 d’agost amb 4 escenaris ben diferenciats

Quevedo actuarà a Roses aquest dissabte, 5 d’agost, en el marc del Meditarranea Festival, sent l’últim concert que l’artista farà a Catalunya aquesta temporada.

La 8ª edició del Mediterranea Festival s’iniciarà a les 4 de la tarda i es perllongarà durant  14 hores, ja que està prevista la seva clausura a les 6 del matí.  
Esdevindrà un festival de música que comptarà amb 4 escenaris on passaran més de 50 artistes de renom nacional i internacional, amb l’esmentat Quevedo com a cap de cartell, a més d’altres artistes de primer nivell com Saiko, Chimbala o Lírico En La Casa.

A dia d’avui, està previst que al Mediterranea Festival assisteixen 18.000 persones provinents de tot Catalunya i la resta de l’Estat espanyol.

4 escenaris, programació multi-generacional

Un dels punts forts del festival és la seva programació variada, que abarca un ventall molt ampli de públic, creuant generacions per unir a diferents col·lectius a través de la música. Per aquesta edició, el festival compta amb 4 escenaris ben diferenciats:

  • Vibra Stage, amb els estils més frescos, com ara el Reggaeton, Trap i altres estils de música urbana. Amb noms com Quevedo o Saiko, pretén atraure el públic més jove del festival. 
  • NER Stage serà l’escenari encarregat d’atraure aquell públic seguidor dels estils de música electrònica més energètics. NER, la marca darrere de la programació d’aquest escenari, porta una llarga trajectòria, havent organitzat esdeveniments per tot Catalunya i, fins i tot Madrid, esgotant totes les entrades edició rere edició. 
  • Remember Stage és l’escenari per al públic més madur. Acollirà els millors artistes de la música electrònica de ball dels 90’s i 00’s com ara els mítics Pastis & Buenri o els residents de l’antiga sala Pont Aeri.
  • D-Konnect Stage és el punt de reunió de tots aquells seguidors del Techno i variants. Comptarà amb artistes internacionals com ara ALT8 o Stan Christ, entre d’altres. 

Disponibilitat d’entrades

Tot i que el Festival ja ha venut més de 18.000 entrades, encara hi ha disponibles a la seva web: www.mediterraneafestival.es