El Mercat Cobert de Roses organitza dissabte, 25 d’abril, un Taller de plastilina per la mainada

Mercat Cobert de Roses

El Taller Infantil de plastilina s’organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Mercat Cobert de RosesA partir de les 11 del matí el Mercat Cobert de Roses organitzarà un Taller Infantil ambient en la diada de Sant Jordi dirigit per a nens i nenes a partit de 3 anys.

Els monitors de l’empresa Artiscle Creacions seran els encarregat d’ensenyar a la mainada a fer figuretes de Sant Jordi i el drac realitzades amb plastilina, mentre els seus pares i mares poden dedicar-se a fer la compra tranquil·lament.

Aquest Taller, a l’igual que “el que vam fer per les festes de Nadal té com a objectiu dinamitzar el Mercat Cobert, per fer apropar aquella gent que no ve habitualment a comprar, que vingui amb els seus fills, si més no, perquè puguin passar un matí entrentingut”, ha afirmat la Secretària de l’Associació de Paradistes del Mercat, Sonia Pacheco.

Un cop acabi el Taller cap a l’1 del migdia i que es portarà a l’interior del Mercat, “a la part central”, tot els nens i nenes es podran emportar les figures que realitzin. A més podran veure-les en fotografies al Facebook d’Artiscle Creacions.