El Mercat de la Fruita i Verdura de Roses amplia la seva superfície

Mercat de la Fruita i Verdura de Roses
El Mercat de la Fruita i Verdura de Roses s'ha vist esponjar per la seva part central i ampliat per la banda del Mercat Municipal

Una ampliació del terreny que ocupa aquest mercat ambulant de Roses dels diumenges que redunda en la comoditat i, sobretot, en la seguretat tant dels paradistes com dels clients

Més seguretat per evitar el contagi de la Covid-19 és el que va viure ahir i que, de fet, viurà durant tot l’hivern, el Mercat de la Fruita i Verdura de Roses. “Sí, hem donat més distància entre les diferents parades per a que, així, la gent també tingui més amplada a l’hora de comprar i respecti millor la distància interpersonal de seguretat”, va explicar el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens, el qual va assenyalar que el motiu d’aquest esponjament del mercat ambulant va ser “la de poder aplicar millor les mesures del PROCICAT respecte als mercats, que s’han de limitar a un  30% de l’aforament total”.

Així, el Mercat de la Fruita i Verdura de Roses, a més d’esponjar la part del central de la superfície que ocupa els diumenges, s s’ha vist ampliat per la banda del Mercat Cobert, ocupant tot el carrer Marià Benlliure entre els vials Dr. Ferran i Dr. Hermenegild Arruga, de tal manera que tots dos mercats queden pràcticament fusionats, perquè a més d’ubicar parades al mateix carrer, també s’han disposat d’altres al moll de carga del Mercat Municipal. Un moll  de carga, però, que ahir va estar lliure perquè els paradistes assignats en aquest lloc no van venir.

Aquest augment de l’amplada de la superfície del Mercat de la Fruita i Verdura de Roses permet, a més de reforçar la seguretat dels paradistes i visitants, poder augmentar l’afluència d’aquests.
Un canvi en la fesomia d’aquest mercat ambulant que, de moment, es mantindrà durant tot l’hivern.