Inici Actualitat El Mercat de la Fruita i Verdura de Roses va tornar al...

El Mercat de la Fruita i Verdura de Roses va tornar al seu lloc habitual com demanaven els paradistes

El Mercat de la Fruita i Verdura de Roses El Mercat de la Fruita i Verdura de Roses, davant el Mercat Cobert

Davant el Mercat Cobert els paradistes estan més resguardats en cas de tramuntana i si plou no es crearan bassals en ser el terra de ciment i no de sorra com a l’Illa Ítaca

Ahir, i després de més dos mesos, el Mercat de la Fruita i Verdura dels diumenges de Roses va tornar al seu lloc de sempre, a l’aparcament davant del Mercat Cobert.
Més de dos mesos s’ha estat desenvolupant a l’Illa Ítaca per poder aplicar correctament les mesures de seguretat marcades pel PROCICAT, que entre d’altres, recomanava que hi hagués una distància de 1,5 metres entre parades.

Unes mesures de protecció que es van aixecar a finals del mes de juliol, però “vam preferir que acabés la temporada d’estiu i que la quantitat de visitants del mercat baixessin per tornar aquest Mercat de la Fruita i Verdura al seu lloc habitual, tal i com demanaven els paradistes”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens.
I és que la majoria dels paradistes volien tornar davant el Mercat Cobert “per tornar a trobar a aquells clients habituals que es desplaçaven fins a l’Illa Ítaca i, també perquè en cas de tramuntana estan més reguardats en aquí que no pas enfront els cinemes”, ha explicat Llorens.

Més higiene en ser un mercat d’alimentació

Un altre punt a destacar perquè els paradistes prefereixen el seu lloc habitual abans que el provisional de l’Illa Ítaca és la higiene, “ja que davant els cinemes el terra és de sorra i en cas de vent aixecaria molta polseguera, la qual cosa seria totalment antihigiènic perquè el que es ven són productes d’alimentació, i si plou hi hauria el risc de bassals plens de fang”, ha puntualitzar el regidor de Promoció Econòmica.

L’afluència de compradors ahir al Mercat de la Fruita va ser nombrosa sense arribar a l’aglomeració, ja que “en el cas que vingués moltíssima gent hauríem de controlar l’aforament, però no ha estat així”, ha dit Llorens.

Cal destacar que tothom, sense excepció, que hi havia ahir al mercat portava la mascareta, la qual cosa deixa palès que cada dia hi ha més conscienciació per part de la ciutadania de seguir escrupolosament les recomanacions de les autoritats sanitàries per la Covid-19.

Exit mobile version