Suquet de peix de Rose

El Mercat de la Roba de Roses obrirà, després de més 2 mesos tancat, aquest diumenge 21 de març

Ajuntament de Roses
El Mercat de la Roba de Roses / Foto: arxiu

El passat 3 de gener va ser l’últim cop i l’única vegada d’aquest any 2021 que va obrir el Mercat de la Roba ja que, des de llavors, no ho ha fet més a causa de les restriccions per contenir la Covid-19

El dijous 7 de gener van entrar en vigor les noves mesures per contenir la pandèmia de la Covid-19 decretades pels Departaments de Salut i Interior de la Generalitat, les quals contemplaven que els establiments comercials, de serveis o productes no essencials, romandrien tancats els caps de setmana de cares a evitar la major afluència de gent que es dona durant els dissabtes i diumenges.

Unes mesures que van afectar de ple al Mercat de la Roba de Roses, que després d’obrir per últim cop el 3 de gener, no han tornat a fer més durant aquest any 2021.

Però, l’aixecament d’aquest restricció permetrà obrir, per segon cop aquest any, als paradistes del Mercat de la Roba de Roses aquest proper diumenge, 21 de març. I a més, el mercat no sedentari ho podrà fer amb el 100 % de les parades. Això sí, “aplicant les mesures de seguretat, com ara el distanciament entre parades i vianants i tenir en cada parada a disposició del client gel hidroalcohòlic, però, sobretot, el que haurem de controlar serà la quantitat de persones que hi hagi al mercat, ja que no es permet més del 30% de l’aforament”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens.

En aquest sentit, pel que fa a l’aforament, el fet que els turistes francesos no puguin (en teoria) desplaçar-se a casa nostra farà més fàcil evitar que se superi el límit decretat per les autoritats sanitàries.