El Mercat de Roses vol potenciar el producte de proximitat amb una campanya conjunta de 2×1

Mercat de Roses en la campanya 2x1

Diversos mercats municipals de la demarcació de Girona també participaran en aquesta campanya conjunta de 2×1 que es portarà a terme el 13 i 14 de novembre

Mercat de Roses en la campanya 2x1La Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Girona ha presentat la primera campanya 2×1. Es tracta d’una acció en la qual participaran els mercats de Roses, Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, i Portbou, i que té com a objectiu potenciar el producte de proximitat.

La campanya 2×1 es farà durant dos dies, el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, tot i que no se’n descarten noves edicions, depenent dels resultats. La Secretària de l’Associació de Paradistes del Mercat de Roses, Sonia Pacheco,considera que és una iniciativa molt interessant i espera que els resultats siguin bons.

Les 222 parades dels 9 mercats municipals de les comarques gironines oferiran dos productes al preu d’un en funció del pes o de les unitats, depenent de les característiques de cada producte. I podran incloure tants productes com vulguin a la campanya.

Amb la campanya 2×1, la Diputació de Girona promou l’excel·lència dels mercats com a equipaments públics i afavoreix la relació entre els sectors de productes alimentaris de la demarcació de Girona. La campanya és una aposta pels mercats municipals com a lloc de compra principal del producte fresc, ja que es tracta d’equipaments que estan íntimament lligats al producte local i que, per això, garanteixen la preservació dels productors locals gironins.