El Mercat Municipal de Roses creix

Les parades del Mercat han augmentat durant els darrers mesos

Dues parades noves s’han inaugurat durant els darrers mesos i una altra a punt de fer-ho al Mercat Municipal de Roses

Les parades del Mercat han augmentat durant els darrers mesos

L’idea era construir un nou Mercat Municipal de Roses. Fins i tot a l’agost de 2017 es van portar a terme unes prospeccions GEO tècniques per a la serva construcció, que fins l’actualitat no s’ha produït degut a que no s’ha trobat un inversor, en forma de supermercat, per poder tirar-la endavant, “tot i la tasca que ha fet el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, que ha estat, durant els darrers anys, el polític que més s’ha implicat amb nosaltres”, han assenyalat els paradistes més veterans del Mercat Municipal.
Tot i això, tant és, perquè el Mercat Municipal de Roses continua creixent. I ho fa des dels darrers mesos amb l’obertura de noves parades “que han portat un aire fresc”, han dit els comerciants del Mercat.

A les parades de tota la vida ara s’han afegit ‘La nova peixateria Marplà’ i la ‘Fleca-pastisseria Can Cairó’, a més d’un altre establiment que està engalanant la seva parada per obrir de manera imminent, i que es tracta de ‘Can Machuco’, especialitzat en productes de proximitat, Km 0.