Suquet de peix de Rose

El Mercat Municipal de Roses esdevé un aparador poètic durant el Mes de Paraules

A més de les poesies escrites a les vidrieres, al Mercat també regalen punts de llibre amb un to humorístic, i s’ha instal·lat un punt per poder intercanviar els llibres que ja s’han llegit per uns altres que interessin

Un cop més, el Mercat Municipal de Roses s’adhereix a l’activitat socio-cultural de la Vila, i en aquesta ocasió ho fa amb motiu de la proposta ‘Mes de Paraules’, iniciativa que atorga tot el protagonisme a la literatura i a la poesia.

I en aquest sentit, el Mercat de Roses, dins l’acció ‘Aparadors de Paraules’, llueix en les seves vidrieres poemes de tres grans autors catalans, Montserrat Vayreda, Joan Salvat-Papasseit i Àngel Guimerà, les quals han estat retolades pels alumnes del cicle formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà.

A més, “com cada any, regalem uns punts de llibre, però enguany tenen la característica que aquests punts de llibre tenen un to humorístic”, ha assenyalat el president del des de l’Associació de Comerciants del Mercat Cobert de Roses, Santi Buscató.

Però al Mercat, a més del productes de qualitat Km0 i d’oferir una rialla a través dels punts de llibre humorístics, enguany també “hem volgut promoure la lectura instal·lant un punt d’intercanvi de llibres per a que els usuaris del Mercat puguin bescanviar els llibres que ja han llegit per altres que els interessi”, ha explicat Buscató.

Amb aquesta acció el Mercat de Roses ofereix la possibilitat fins al 23 d’abril, que es quan finalitzarà el Mes de Paraules, d’alimentar els estomacs dels seus clients, però també les seves ments.