El Mercat Municipal de Roses, protagonista a TV3

0
1
Mercat Municipal de Roses
Moment en que l'equip de "Gents de mercats", grabava a la parada de les olives del Mercat Municipal de Roses

Un equip del programa “Gent de mercats” de TV3, va estar gravant el passat dijous al Mercat Municipal de Roses

El programa “Gent de mercats” és una docusèrie de TV3, que amb la col·laboració de Benecé Produccions, s’endinsa en el dia a dia dels mercats municipals de Catalunya amb les persones que els poblen. Un programa dirigit per Tana Collados, a través del qual es dona a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pels mercats municipals.

I un equip d’aquest programa de TV3 va estar gravant, aquest passat dijous, al Mercat Municipal de Roses. “De fet, ja van venir el dimecres a la tarda perquè volien enregistrar quan els vaixells de pesca arribaven a port i després la subhasta de peix, per veure com Peixos Bahia, que té una parada al Mercat, feia les compres”, ha explicat el president del Mercat Cobert, Santi Buscató.

I dijous, un cop a la instal·lació comercial municipal l’equip de gravació  “Gent de mercats” va estar enregistrant la parada de Jamón Jamón, “la de la Maria de les olives perquè té una oferta molt concreta i que molta gent de Roses no ho sap, i és que ella mateixa es fa les olives i les farceix de diferents maneres, és a dir, que no les compra farcides, o fa ella”, l’esmentada parada de Peixos Bahia i la de Can Cairó, regentada pel mateix Santi Buscató, ja que “vaig haver d’explicar les característiques i el funcionament del nostre mercat, entre d’altres aspectes”.   

El programa “Gent de mercats” on sortirà el Mercat Municipal de Roses s’emetrà al mes de febrer de 2021, “però no em van dir la data concreta perquè encara no ho saben, el que sí m’han dit és que en el programa hi sortiran 3 o 4 mercats més”, ha assenyalat Buscató.

Així, el pròxim mes de febrer de 2021 el Mercat Municipal de Roses serà protagonista a TV3.