El Mercat Municipal de Roses regala bosses reutilitzables

Mercat Municipal de Roses

Autoritats i paradistes ensenyant les bosses que es regalan al Mercat Municipal de Roses

Una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses consensuada amb els paradistes del Mercat Municipal i que s’emmarca dins la campanya Setmana Internacional dels Mercats impulsada per la Diputació de Girona

Des d’avui, 18 de setembre fins al proper dia 27 se celebra la Setmana Internacional dels Mercats. Campanya impulsada anualment per la Diputació de Girona per tal de promocionar els mercats de la demarcació, i que han aprofitat l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses i els paradistes del Mercat Municipal per tirar endavant una campanya sostenible, com és la de regalar bosses reutilitzables.
I la manera de fer-ho és “adquirint quelcom producte en qualsevol de les parades del Mercat fins arribar a tenir segades les tres caselles d’una targeta que hem repartit entre tots els paradistes, i un cop plena automàticament rebrà una bossa”, ha assenyalat el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens.
En definitiva, es tracta d’una campanya emmarcada dins una altra “per tal de dinamitzar el Mercat, que s’apropi la gent que no és client habitual per a que descobreixi les parades que hi ha, a la vegada que serveix per incentiva a la gent que deixi d’utilitzar bosses de plàstic d’un sol ús”, ha conclòs el regidor de l’Ajuntament de Roses.

Els paradistes del Mercat Cobert de Roses ha rebut molt bé aquesta iniciativa per part de l’Àrea de Promoció Econòmica dins la campanya de la Diputació de Girona “perquè és una promoció brutal per donar a conèixer el Mercat a la gent que no té per costum venir”, ha assenyalat el president del Mercat de Roses, Santi Cairó, destacant que “a més, és una proposta realitzada amb el que actualment es porta, que és la sostenibilitat i el producte de Km 0, i que és el que hi trobem al Mercat de Roses”.

Un regal de bosses reciclables que ve com anell al dit dins l’objectiu de Cairó com a president dels paradistes que “és que la gent de Roses vingui al seu Mercat, que coneguin l’oferta de qualitat que hi ha, que els vilatans sàpiguen que els hi podem oferir la venda al detall amb l’avantatge d’obtenir un producte fresc”.  

La bossa reutilitzable que regalen al Mercat Cobert de Roses té molta capacitat amb l’avantatge que es pot plegar per portar-la, o guardar-la, còmodament el temps que no és utilitzada.