El Mercat Municipal de Roses revifa amb l’obertura d’una tercera parada en el període d’un mes

Mercat Municipal de Roses

L'obertura de tres parades noves van revifar el Mercat Municipal de Roses

La botiga Can Machuco s’ha afegit a les parades recentment obertes de la Fleca-pastisseria Can Cairó i la de la Peixateria Marplà al Mercat Municipal

Mercat Municipal de Roses
L’obertura de tres parades noves van revifar el Mercat Municipal de Roses

Com ja vam informar el passat mes de juny, el Mercat Municipal va créixer en la seva oferta amb l’obertura de dues parades noves, la de la Fleca-pastisseria Can Cairó i la de la Peixateria Marplà.

Un creixement que s’ha vist augmentat durant aquests dies amb la inauguració, dijous passat, de la botiga ‘Can Machuco’, especialitzada en productes de proximitat, Km 0, amb servei de bar i degustació.

Totes tres van ser les guanyadores del concurs públic realitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, on s’establien els requisits i tipologia de productes que es podien comercialitzar. Marplà, Can Cairó i Can Machuco es van fer amb les concessions i totes tres ja estan totalment operatives oferint els seus productes als usuaris del Mercat Municipal.

“Amb aquestes tres parades noves tenim un Mercat amb molt servei, amb més productes per a que la gent pugui fer la compra per a les seves llars, tenim un Mercat amb molta més vida, que a la vegada dona més vida al barri i als carrers del seu voltant”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.   

El Mercat Municipal de Roses compta en l’actualitat amb un total de 18 establiments comercials, dedicats bàsicament a l’alimentació (3 xarcuteries, 2 fruita i verdura i llegums, 2 carnisseries, 2 peixateries, 2 de plats preparats, 1 fleca, 1 fruits secs, 1 olives i salaons), així com una parada de venda de calçat, una dedicada als articles de fotografia, un bar i un celler.

L’horari d’obertura del Mercat de Roses durant l’estiu (de l’1 de juliol al 21 de setembre) és de dilluns a dissabte, de 8.30 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h; i els diumenges al matí de 8.30 a 14 h.