El Ministre d’Agrucultura i dirigent del PP, Miguel Arias Cañete, inaugura la campanya electoral a Roses

Manel Escobar, Enric Millo i Miguel Angel Arias Cañete

El president del PPC de Girona i candidat al Parlament, Enric Millo, acusa a Artur Mas “d’irresponsable i covard”

Manel Escobar, Enric Millo i Miguel Angel Arias Cañete

El ministre d’Agricultura, Miguel Arias Cañete, ha visitat Roses acompanyat del candidat per Girona del PPC, Enric Millo, i el regidor i portaveu del Partit Popular de Roses, Manel Escobar. El també dirigent del PP ha afirmat en l’acte central de la campanya electoral del PPC a l’Alt Empordà que “aquests eleccions autonòmiques són les més importants, absolutament vitals, des de la instauració de la democracia”.

Arias Cañete ha assegurat, dirigint-se al centenar de simpatizants i militants del PP que emplenaven el vestíbul del Teatre Municipal de Roses que “en aquestes eleccions hem de treballar d’una manera distinta. No només hem de buscar els vots del nostre electorat, sinó també els vots de CiU i del PSC”.

El ministre també ha dit que tant el govern central com totes les comunitats autonòmes tenen l’obligació de complir la Constitució, “una constitució que tots la vam votar al 1978”.

Arias Cañete també ha remarcat que davant el sentiment independentista exitent arreu Catalunya que “l’ímportant de veritat és superar aquesta crisi econòmica, impulsar el creixement econòmic i la generació de llocs de treball. I sobretot, ha afegit resoldre els problemes dels ciutadans, i no d’afegir d’altres”.

 

Millo titlla d’irresponsable i covard a Artur Mas

El president del PPC i candidat al Parlament per la demarcació de Girona, Enric Millo, ha agafat el relleu del ministre per agrair-li la seva presència a Roses per, seguidament, acusar de “irresponsable i mentider” a Artur Mas. Uns calificatius basats en que “no es pot basar en la manifestació de l’11 de setembre per disoldre el Parlament i convocar eleccions. I no pot disoldre i convocar eleccions pel pacte fiscal. Perquè va ser Mas qui no va voler dialogar, no Mariano Rajoy”.

“I a més, ha continuat el president del PPC a Girona, pretenen fer-nos creure que la independència és la solució a tots el problemes de Catalunya, que expliquin la veritat, només els falta dir que la independència en farà immortals als catalans”

Enric Millo ha afirmat que el PP “és un partit que compleix les seves promeses electorals” i ha posat com a exemple “la modificació de la llei de Costes que va desencallar i solucionar tota la problemàtica dels canals de Santa Margarida i Empuriabrava”.

Precisament, el ministre Arias Cañete s’ha entrevistat, després de l’acte electoral, amb els propietaris de les vivendes que estaven afectades per l’antiga Llei de Costes.

El regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Roses, Manel Escobar, ha presentat l’acte dirigint-se al ministre per dir que “Roses és un municipi sà i equilibritat econòmicament i el que porta les contes és un regidor del PP”.

 

Barrat l’entrada al TMR a tres joves rosincs militants d’ERC 

Joan Plana, Dídac Fàbregas i Xavi Gorro

Joan Plana, Dídac Fàbregas i Xavi Gorro són tres joves rosincs, militants tots tres d’ERC, que s’han apropat aquest matí al teatre per tal d’assistir a l’acte campanya del PPC.

Un acte que, segurament, no tindrà bons records per ells, ja que la policia local els ha demanat la seva identificació perquè, segons els joves, els han dit “que han rebut una trucada dient que uns joves, nosaltres, haviem vingut a provocar disturbis”.

Quan es donava l’inici de l’acte, els joves republicans han vist barrat el seu pas a la sala teatral quan, segons el seu testimoni, “han vingut fins a 5 policies, ens han envoltat i ens han impedit l’entrada perquè “ja sabem que sou militants d’Esquerra i com a molt el podeu escoltar des d’aquí fora i tranquil·lets”.

Finalment, com no han pogut convèncer als agents de seguretat que només anàven a escoltar el discurs dels polítics, han decidit marxar cap a casa.