El motorista solitari de ‘Moebius pel Món’ arriba a Madrid

'Moebius por el Mundo'

Manuel Rubio està en Madrid després de passar per Granada i no anar a Lisboa com tenia previst

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio, al seu pas per Múrcia, amb un nen afectat per la Síndrome de Moebius i l’osset Chemi en braços del nen

Ahir a la tarda, el motorista solidari, Manuel Rubio, acompanyat del seu osset Chemi, va arribar a Granada després de sortir de terres alacantines, on va tenir una trobada amb afectats i familiars del Síndrome de Moebius. Avui és el seu destí era Lisboa, capital de Portugal, però una trucada de la persona a la que havia de visitar dient-li que no podia estar per ell perquè tenia la seva mare hospitalitzada el va fer desistir, “així que tomaré rumb a Madrid on tindré un dia de descans, que em servirà per posar al dia i en ordre totes les imatges que la gent m’està enviant”, va dir Manuel a la seva arribada a Granada.
Molt de descans no tindrà, ja que a la capital d’Espanya ha dedicat el matí ha anar a l’aeroport de Barajas per posar-se en contacte amb la persona que l’embarcarà la motocicleta cap a Nova York.
I aquesta mateixa tarda ja ha quedat al bar Motor B, dedicat exclusivament al món de la moto, amb uns motards i afectats i familiars de Moebius, amb els quals ja havia previst reunir-se abans de sortir de viatge.