El músic i director de corals, Emmanuel Djob realitzarà a Roses un taller de gospel

L’actvitat es portarà a terme al TMR el proper 4 d’agost

L’activitat, organitzada per l’associació Viumúsika Roses amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, tindrà lloc durant tot el dia al Teatre Municipal de Roses. Les inscripcions estan obertes fins al 23 de juliol.
En finalitzar el taller, a les 18 hores, els participants oferiran una exhibició al carrer de les cançons que hauran treballat al llarg de la jornada. Les inscripcions per participar en aquesta proposta ja estan en marxa, a un preu de 25 € + 10 € dinar (opcional), per a totes aquelles persones que s’inscriguin abans del 23 de juliol. També hi ha l’opció d’apuntar-se el mateix dia. En aquest cas, el preu serà de 35 € + 10? € dinar.

Emmanuel Djob

D’origen camerunès, és mestre i director de corals des dels quinze anys. Realitza estudis musicals a Yaoundi, i participa a la coral de Gospel de l’església del seu barri. Als 25 anys deixa Camerún per anar a estudiar a una de les ciutats culturalment més importants del món: París.
A París continua els seus estudis i realitza les seves primeres actuacions per Europa. Poc després es desplaça al sud on funda amb altres músics la Massilia Gospel Experience, l’escola de Gospel de Marsella, on dóna classes de tècnica vocal, llenguatge del Gospel, cant i instrumentació.

L’any 1996 Emmanuel Djob crea els The Black and White Gospel Singers, un dels grups de Gospel més importants d’Europa, i sens dubte el més creatiu, un grup ple de fusions i mestissatges entre Gospel i músiques modernes (blues, reggae, hip-hop…). Col·labora també amb grups mítics com The Clara Ward Gospel Singers o Golden Gate Quartet.

Amb un domini amplíssim de la tessitura i un gran control del falset, la seva veu esdevé un instrument molt versàtil: càlida i tendre a les balades, potser una mica bluesy en els tempos ràpids. La seva predilecció pel hard Gospel el converteix en un “shouter” d’una presència escènica impressionant.

És fundador de diverses formacions de Gospel i espirituals negres a l’Àfrica i a Europa, com The Black Cross Quartet, The Sinaï’s Voices, Bayembi’s International, o Gospelize It Mass Choir.

Per a més informació: viumusika@gmail.com o bé trucant al telèfon 619507336.