El músic Ravi Ramoneda, oferirà un concert de Cants Sagrats a Cadaqués

Música i Consciència

L’Església de Santa Maria de Cadaqués serà l’escenari del concert aquest proper dia 22 d’agost

Música i ConsciènciaEl músic Ravi Ramoneda, acompanyat de Tara Walsh i Rafa Martínez, actuarà aquest divendres, 22 d’agost, a l’església de Santa Maria de Cadaqués per oferir un concert de Cants Sagrats.

Organitzat per Prana Ananda i Música i Consciència, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cadaqués, l’actuació s’iniciarà a les 21:30 hores, sent el preu de l’entrada 12 euros si es fa de manera anticipada a https://www.ticketea.com/ravi-ramoneda-cadaques/ i el mateix dia, 15 €.

Ravi Ramoneda

Nascut en una comunitat de mestres de ioga, fill d’un Swami. S’ha vist envoltat tota la seva vida amb les tècniques de ioga, meditació i curació a través del poder de so. Ha estat viatjant a Índia i molts altres països per al seu creixement espiritual i desenvolupament musical.
La seva especialitat és la percussió del món, principalment en la taula de l’Índia. També toca didgeridoo, harmonium, guitarra i els últims anys el Hang un nou instrument de percussió melòdica.
Va aprendre cants harmònics de la mà d’importants sanadores del so. Però sobretot el seu regal més gran i més bella és Bhakti Kirtan Ioga (cants de sánscrito devocional), que està aprenent més i més cada dia de la seva vida.

Al llarg de la seva trajectòria, ha viatjat per molts països com França, Suïssa, Alemania, Itàlia Índia, Sud-América, sent cada vegada més conegut en el món del Ioga, la meditació i el so curatiu

Actualment està viatjant al voltant del món donant diferents tipus de concerts combinant mantres i cants sagrats, amb peces instrumentals fusionant música ancestral amb música moderna. També porta a terme Tallers per a la pau, la sanació i el despertar.