El nens i nenes de Roses tenen una cita ineludible aquest proper dissabte

Quina Infantil A.E. Roses

Aquest dissabte, 21 de desembre, se celebra la VII Quina Infantil de l’A.E. Roses a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

A l’any 2013, l’Agrupació Esportiva Roses va organitzar la seva primera Quina Infantil adreçada als més petits de la casa.
Una Quina en la que s’ajuntava pràcticament tota la família per participar en el joc tradicional de les festes de Nadal per mirar, a més a més, d’anar-se’n cap a casa amb un munt de regals.

Va esdevenir un èxit de participació que, des de llavors, l’A.E. Roses dedica una de les seves quines de Nadal al públic més menut.

Inici a les 16:30 hores

Una Quina Infantil que se celebrarà aquest dissabte , 21 de desembre, i que a diferencia de la resta de quines, aquesta s’iniciarà a les 16:30 hores i en la que es repartiran moltes de joguines.

I al dia següent diumenge, 22 de desembre, l’Agrupació Esportiva Roses organitzarà també a l’envelat la seva cinquena Quina de Nadal d’enguany amb la novetat que en cada quina es sorteja un electrodomèstic i una bicicleta BTT d’última generació i en la que cal destacar, a més, que a diferencia dels anys anteriors es juga una Quina extra més cada dia.