El nombre total de voluntaris per a la jornada de participació del 9N és de 40.930

Jornada de participació del 9N

Girona és la segona demarcació amb més voluntaris, que exerciran diverses funcions, per assignar en els propers dies

Jornada de participació del 9NEl nombre total de persones voluntàries per a la jornada de participació del proper 9 de novembre és de 40.930. El Govern ja disposa de la llista definitiva del personal voluntari, després que aquest passat dilluns es tanqués el formulari d’inscripció al web, que s’hagi fet la depuració de les dades per evitar les duplicitats i que s’hi hagin incorporat els voluntaris vinculats a centres docents i els inscrits directament a les delegacions territorials de la Generalitat (d’aquests darrers dos grups no està disponible la distribució territorial).

  • La distribució territorial dels voluntaris és la següent:

Territori

Nombre de voluntaris

Alt Pirineu i Aran

     757

Barcelona

21.316

Camp de Tarragona

  2.826

Catalunya Central

  3.489

Girona

  4.589

Lleida

  2.234

Terres de l’Ebre

     865

Inscrits a les delegacions territorials

    684

Vinculats a centres docents

 4.170

TOTAL

40.930

Les persones voluntàries portaran a terme diferents tasques de suport durant la jornada del 9 de novembre que els seran assignades en els propers dies. El personal voluntari mobilitzat per al 9N pot exercir les funcions de president de la mesa, de vocal de la mesa, de gestor de mesa, de coordinador del procés de participació i també pot ser suplent.

Més informació sobre les funcions dels voluntaris a Les empreses reconegudes amb el certificat estan relacionades amb el turisme, l’oli, el vi, les abelles i la carn.