Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El nou article de La Nutrició et diu com fer desaparèixer aquests quilets de més que has agafat durant el Nadal

logo_nutricioÉs tan típic com les pròpies festes de Nadal. Menjar sense miraments fins acabar tips. Això és el que fem, més d’un, durant l’època nadalenca.

Però un cop passades les festes venen les lamentacions: “Cáspita, si no m’entren els meus pantalons favorits!”. Córcholis! D’on han sortit aquesta panxa?”

Oi que no ens equivoquem de gaire?

Doncs prou lamentacions! Perquè aquest mes la nostra nutricionista, la Natàlia Lluch, ens dona una sèrie de recomanacions i consells per aconseguir dir adèu aquells quilos que durant els àpats nadalencs s’ha “enganxat com a lapas” al nostre cos.

La Natàlia, en l’article d’aquest mes ens ve a dir que amb un xic de sacrifici i un munt de voluntat podem acomiadar-nos del sobrepès que no teniem abans de les festes de Seguiu els consells i recomanacions que ens diu durant aquest mes de gener. Proveu-lo amb decisió i ja veureu com li donarem la benvinguda al mes de febrer amb un doble somriure a la cara. Doble, primer perquè haurem aconseguit un dels objectius que sempre es fan quan comença un nou any, el d’aprimar-se. I segon perquè a principis de febrer celebrarem el carnaval de Roses. La festa de disfresses més gran i de mes prestigi de les comarques gironines.

Però bé, abans hem de passar el mes de gener i assolir el nostre objectiu d’aprimar-nos, per això, primer llegiu l’article clicant aquí, o bé a la imatge de La Nutrició i que hi ha a la dreta de la pàgina.

Recordeu que si voleu que ella parli o us aconselli d’algun tema en concret sobre l’alimentació, NO DUBTEU, envieu-li un mail a la següent adreça: nutricio@viladeroses.cat