Suquet de peix de Rose

El número 19 de la llista del PSC de Roses, Jordi Fernández, serà nou regidor a l’Ajuntament

PSC de Roses
Jordi Fernández

Jordi Fernández, però, té previst renunciar al PSC de Roses i passar-se als regidors no adscrits

PSC de Roses
Jordi Fernández

Fins al número 19 ha estat necessari arribar per a que l’Agrupació Municipal Socialista trobés una persona, de la llista confeccionada per a les passades eleccions municipals, disposada a entrar com a regidor. Des del número 12, Jesús Mínguez, que va ser l’últim en formar part de la corporació municipal, tot els demés, per diferents, havien renunciar a entrar a l’Ajuntament.
I serà Jordi Fernández Jaimez, que es guanya la vida com a flequer, el que ho faci. Darrera d’ell ja només quedava Domingo Cusí i Natàlia Inglés.
Tot i això, entrarà a la corporació municipal com a membre del PSC Roses, però després renunciarà a formar part dels socialistes per anar com a regidor no adscrit. Una decisió que ja va comunicar a Olga Simarro, persona que encapçala la nova executiva del partit i que serà la candidata socialista a les properes eleccions municipals “no tinc res en contra de la nova executiva ni de l’Olga Simarro, però jo vaig entrar a la llista perquè m’ho van demanar l’equip en el qual formaven part en Carles (Ferrer), la Francis (Martín) i la Paqui (Guijarro), i hi tinc més afinitat amb ells”, ha manifestat Fernández.

El que serà nou regidor a l’Ajuntament de Roses el van demanar al 2011 entrar a la llista del PSC, “i ho vaig més per donar un recolzament al partit que no pas amb intenció d’entrar algun dia com a regidor. Per això, vaig que em possessin als últims llocs de la llista”, ha assenyalat Jordi Fernández, que reconeix no estar al dia de la vida política municipal i desconèixer el funcionament intern de la mateixa, “però ara que tinc l’oportunitat crec que, ara que només falta un any per les properes eleccions, és una oportunitat per conèixer des de dins el seu funcionament”.

Fernández, que no jurarà la seva acta de regidor fins al menys el mes de maig. ha assegurat que quan passi aquest any i arribin les eleccions municipals “em retiraré de la política”.