El parc per a gossos de Roses comença a ser una realitat

Parc per a gossos de Roses

El parc per a gossos de Roses té una superfície d'uns 700 m2

Aquest setmana s’ha iniciat la construcció del parc per a gossos, o corre-can, ubicat a l’olivar municipal de la Gran Via Pau Casals

L’olivar municipal situat a la Gran Via Pau Casals, tots just enfront del Registre de la Propietat és l’espai on s’han iniciat les obres del que serà el parc per a gossos o ‘corre-can’.

Aquest parc, a diferencia del pipi-can que hi havia a la zona de la Vinyassa permetrà els animals de companyia poder córrer i jugar lliurement, ja que compta amb una superfícies d’uns 700 m2,  “és un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius”, ha afirmat el regidor d’Economia i Hisenda de Roses, Marc Danés, remarcant, “que és el segon que executem després del rètol de benvinguda Hola! Roses i que precedirà a la creació de l’Aula Gastronòmica, que portarem a terme els propers mesos per donar, així, per finalitzades les demandes i propostes de la ciutadania d’aquest procés participatiu”.

Aquest corre-can estarà distribuït en dues plataformes, i contempla “el condicionament de l’espai amb bancs, zones d’ombra, papereres, dispensadors de bosses per recollir les deposicions dels animals i amb un tanca per evitar-ne la fugida de les mascotes”, ha avançat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics de Roses, Juan Manuel Fernández.

A més, segons ha desvetllat Fernández, “aquest corre-can disposarà d’un sistema de rec per netejar la superfície d’orins dels gossos per evitar els mals olors”.

El capital destinat per a la creació de aquest parc per a gossos és de 83.000€.