El Partit Demòcrata aconsegueix de l’Estat espanyol 75.000 € per a la millora del camí de Ronda de Roses

0
1
Partit Demòcrata
El diputat del Partit Demòcrata, Sergi Miquel, compareixent davant els mitjans de comunicació al Congrés dels diputats / Arxiu

El Partit Demòcrata pacta importants millores als Pressupostos Generals de l’Estat per a les comarques de Girona

El Partit Demòcrata avalarà els Pressupostos Generals de l’Estat, i ho farà després que els diputats al Congrés hagin arribat a un acord amb el govern espanyol que beneficia Catalunya. Amb el context actual, amb una crisi sanitària, que ha derivat en una crisi econòmica i social i amb la vigència encara dels pressupostos del Partit Popular, són necessaris uns nous pressupostos. Per aquest motiu el Partit Demòcrata no va presentar esmena a la totalitat i es va obrir a l’aprovació. De fet, segons el diputat al Congrés, Sergi Miquel, “votem a favor de retirar uns pressupostos caducats del 2018”, avui vigents. En tot moment el Partit Demòcrata ha volgut negociar fins a darrera hora i considera positiu que aquests comptes destinen més de 2.000 milions d’euros per Catalunya.

“Gràcies a les nostres aportacions, els Pressupostos seran una mica millors per Catalunya, i per Girona”. Entre altres mesures, el diputat Sergi Miquel ha afirmat que els pressupostos inclouran:

  • 1.000.000€ millores a la R3 entre Puigcerdà i Ripoll
  • 500.000€ per al projecte del baixador de l’AVE a l’aeroport
  • 100.000€ adequació estació de tren a Camallera
  • 150.000€ per millorar els trams de camí de ronda a Roses i S’Agaró
  • 100.000€ per la construcció d’un centre cívic a Sant Ferriol
  • 78.000€ per al projecte a l’arxiu provincial a Girona
  • 75.000€ per a la Fundació Gala-Salvador Dalí

Sergi Miquel, ha definit l’acord com a “profitós i que millora la repercussió del pressupost a Girona que era una de les demarcacions més maltractades històricament”. El diputat ha reivindicat la voluntat del Partit Demòcrata per tal d’arribar a acords en benefici del territori. “Malgrat aquests no són els pressupostos que ens agradarien, són millors que els vigents del 2018. I és evident que Girona queda molt millor del que estava”, ha dit. El Partit Demòcrata defensa i seguirà defensant no ser el partit del ‘no a tot’, sinó els de treballar per tal d’aconseguir acords en benefici de Catalunya.

Pel Partit Demòcrata “fer política és dialogar, anar a negociar i sobretot fer compatible les aspiracions nacionals amb victòries que millorin la vida dels nostres conciutadans. Aquesta és i aquesta vull que sigui la marca del meu partit”.

El diputat ha assegurat que, amb aquests nous pressupostos, Girona ha deixat de ser la província amb menys inversió de tot l’Estat “haguéssim seguit a la cua d’inversió si no haguéssim aprovat aquests pressupostos”, ha conclòs Sergi Miquel.