El PDeCAT de Roses es presentarà a les eleccions municipals sota la marca Junts per Roses

Junts per Roses

L’Assemblea del grup municipal del PDeCAT va decidir, durant l’Assemblea local que va celebrar el passat dissabte, presentar-se als comicis locals de 2019 sota la marca electoral de Junts per Roses

Junts per RosesEl Secretari d’Organització del PDeCAT, David Bonvehí, ja ho va avançar, durant la visita que va fer a Roses per recolzar la candidatura de Montse Mindan com a cap de llista del grup municipal del PDeCAT per revalidar l’alcaldia al 2019.
Bonvehí va assenyalar que el Consell Nacional del Partit Demòcrata havia de decidir si es presentaven als comicis locals sota la marca de ‘Junt per’ i el nom del municipi corresponent.

I l’Assemblea local que va celebrar el passat dissabte el PDeCAT de Roses va decidir integrar la marca electoral de Junts per Roses de cara a les eleccions municipals del 2019.

Una proposta que la mateixa alcaldessa Montse Mindan va realitzar “perquè, curiosament, ja ho vam plantejar nosaltres com a grup aquesta possibilitat abans que ho proposés el Consell Nacional”.

L’Assemblea del PDeCAT va prendre aquesta decisió pel model de ciutat defensat per Mindan. Un model caracteritzat per una gestió responsable dels recursos públics, la defensa d’una ciutat de progrés econòmic i social, el respecte al medi ambient i la necessitat de consolidar Roses com una ciutat que aposta pel turisme de qualitat.

La marca Junts per Roses respon a que “la nostra intenció sempre ha estat transversal, incorporant gent que és independent, la qual cosa l’hem fet sempre, i no és cap novetat amb la voluntat d’integrar gent que, fins i tot no ser militant, creu en el nostre projecte de poble”, ha manifestat Montse Mindan, la qual va exposar davant l’Assemblea les motivacions i els eixos vertebradors d’aquest nou projecte, en afirmar que “Junts per Roses neix amb la voluntat d’integrar totes les sensibilitats de la societat rosinca. Neix amb la vocació de garantir la transversalitat i la cohesió de Roses, un municipi molt divers sociològicament”. La que serà cap de llista del Partit Demòcrata a Roses va assenyalar que  “Junts per Roses defensa un model de ciutat que, per davant de tot, vol el progrés de Roses i mantenir l’estabilitat municipal que hem aconseguit aquests anys de govern” i, sobretot, va remarcar i puntualitzar que “Junts per Roses vol centrar el debat polític en el nostre municipi, deixant de banda la crispació política estatal, però defensant els valors i els drets democràtics que fonamenten la nostra societat”.

Cal destacar que durant l’Assemblea es va destacar la capacitat de gestió i lideratge de Montse Mindan, davant del que suposa governar en minoria i amb una situació política extremadament complexa.

La marca electoral Junts per Roses es presentarà oficialment aquest dimarts, 11 de desembre, en un acte que es portarà a terme a l’Hotel Risech i que comptarà amb la presència del expresident de la Generalitat, Artur Mas.