El periodista i escriptor Gaspar Hernández presenta la seva darrera novel·la a Roses

Gaspar Hernández

Gaspar Hernández

Aquest proper dijous, el periodista i escriptor Gaspar Hernández presentarà l’obra ‘La dona que no sabia plorar’ al Teatre Municipal de Roses

Gaspar Hernández
Gaspar Hernández

L’escriptor Gaspar Hernández presenta el proper dijous 5 de juliol, la seva darrera novel·la ‘La dona que no sabia plorar’, al Teatre Municipal de Roses, una història al voltant de l’expressió i la repressió de l’amor i altres emocions, i de les diferents maneres de viure el sexe. L’acte tindrà lloc a les 20 h i serà presentat per l’Edgar Tarrés.

‘La dona que no sabia plorar’ és una història al voltant de l’expressió i la repressió de l’amor i altres emocions, i de les diferents maneres de viure el sexe. El text parla d’una dona que pateix un bloqueig emocional fins al punt que no pot plorar, ni en les situacions més tristes. Sexòloga de professió –una de les primeres sexòlogues catalanes, en una època en què el sexe encara era un tabú-, empra el sexa com a escapatòria per compensar el seu bloqueig.

A partir de la seva relació amb un jove de 17 anys, Hernández desenvolupa la història que transcorre entre Girona i el campus de desenvolupament personal Can Benet Vives (El Montnegre). Una història sobre el sexe i l’alliberament, l’Alta Sensibilitat i les emocions reprimides, l’Ayahuasca i la vertadera dimensió de les persones.

Una història fascinant al voltant de l’expressió i la repressió de l’amor i altres emocions, i de les diferents maneres de viure el sexe.

L’acte tindrà lloc a les 20 h i serà presentat per l’Edgar Tarrés.

Gaspar Hernández 

Gaspar Hernández (1971) és escriptor i periodista. Va guanyar el premi Josep Pla amb la novel·la “El silenci” (2009, Destino). També ha publicat la novel·la “La dona que no sabia plorar” (2018, Columna), “La Terapeuta” (2014, Columna), i els assajos periodístics “No sóc d’aquest món” (2016, Edicions B) i “L’ofici de viure bé” (2009, Columna).

Ha escrit regularment per al diari El País, El Periódico, i El Punt Avui. A Tv3 ha presentat el programa “L’ofici de viure” i “Bricolatge Emocional”. A Catalunya Ràdio dirigeix i presenta “L’ofici de viure”, un programa sobre psicologia i nova espiritualitat, premi Ciutat de Barcelona per “la seva innovació i rigor”, en paraules del jurat.