El pescador de Barcelona, Xavier Agell, s’imposa a la segona prova de la Lliga de Surfcàsting del C.P.E. Roses La Perola

C.P.E.Roses La Perola

El barceloní Xavi Agell, guanyador de la 2ª prova de la Lliga de Surfcàting

El president del CPER La Perola, Alberto Fernández, guanyador de tres lligues consecutives, ja s’ha posat al capdavant de classificació general

C.P.E.Roses La Perola
El barceloní Xavi Agell, guanyador de la 2ª prova de la Lliga de Surfcàting

La segona prova de la Lliga de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola es va celebrar, dissabte passat, a la platja del Racó de la població de Pals.
I el triomf se’n va anar cap a Barcelona, ja que el pescador, natural de Calella de Mar de la província de Barcelona, Xavier Agell, amb un pes total de 1,380 kg, es va imposar a la resta dels 36 participants, que es van citar en aquesta prova. Va superar en 16 grams al segon classificat, Alberto Fernández, que amb un 1,340 kg, se’n va emportar 49 punts.de la segona posició.

El tercer classificat de la jornada va ser el figuerenc Juan José Pérez (1,338 kg) que, per només 2 grams, es va haver de conformar amb els 48 punts del tercer esglaó del podi.

Després d’aquesta segona prova, celebrada des de les 18 fins a les 23 hores i en la que es van capturar 12 quilos i 800 grams de peix, el president del C.P.E.R. La Perola, Alberto Fernández, s’enfila a munt de tot de la classificació general, amb un total de 89 punts, en detriment de l’olotí Ernest López.
Fernández és l’actual campió de la Lliga de Surfcàsting del Club de Roses, un certamen que ha guanyat 3 de les 4 edicions celebrades. I totes tres de manera consecutiva.

A més,  a la platja de Pals el president del Club va superar al també rosinc Juan Tena en haver capturar la peça més gran de la lliga fins al moment, una dorada de 1,145 kg.

El proper objectiu dels pescadors de La Perola és la participació en el campionat de Catalunya de Surfcàsting a la categoria Sènior, que es disputarà a la platja de Castelldefels el proper 26 d’abril.

Per tant, la lliga social del Club de Pesca de Roses veurà una aturada de gairebé un mes, fins al 3 de maig, dia que se celebrarà la tercera prova a la platja de Sant Pere Pescador, a l’alçada de la Piscifactoria.