El pescador del CPE Roses La Perola, Sergi Giménez, es proclama campió d’Espanya de Surfcàsting

Sergi Giménez
Sergi Giménez és el nou campió d'Espanya de Surfcàsting a la categora Juvenil

Aquest campionat d’Espanya dona dret al jove pescador Sergi Giménez el més jove del la Lliga de Surcàsting de la Perola de Roses, a disputar el mundial que se celebrarà a Itàlia

Sergi Giménez
Sergi Giménez és el nou campió d’Espanya de Surfcàsting a la categora Juvenil

El passat mes d’octubre Sergi Giménez, pescador de Caldes de Malavella, es va proclamar subcampió de la IX Liga de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses. Un subcampionat que en té la  rellevància en ser el més jove de tota la lliga. És a dir, Giménez, a part de jove té un do alhora de pescar en la modalitat de Mar-Costa, també anomenada Surfcàsting.

Una habilitat innata que va deixar palès el passat cap de setmana (del 2 al 4 de novembre) en proclamar-se campió d’Espanya Mar-Costa a la Categoria Juvenil (fins a 21 anys complerts l’any de la competició) en el campionat que es va celebrar a La Manga del Mar Menor (Múrcia).

Un campionat en el que també es va proclamar subcampiona la Selecció Catalana formada per David Romero la Societat Pescadors Esportius de Mar de Barcelona, Óscar Expósito i Xavier Sabaté de la Societat Esportiva Pescadors Granollers, i el mateix campió d’Espanya, Sergi Giménez, que participarà en el proper campionat del Món 2019 a Itàlia.