Fira de la Rosa de Roses

El pescador més jove del CPE Roses La Perola, Miguel Haro, és proclama campió de Catalunya Infantil de Pesca

Campionat de Catalunya Infantil de Pesca Mar-Costa
El jove Miguel Haro amb la medalla de campió de Catalunya Infantil de Pesca Mar-Costa

Miguel Haro va conquerir el títol de campió de Catalunya de Pesca Mar-Costa, que li dona dret a participar al campionat d’Espanya de l’especialitat, aquest passat dissabte a la platja de Gavà

Aquest passat dissabte 13 d’abril es va disputar a la platja de Gavà el campionat de Cataluña Infantil de Pesca Mar-Costa.

I el jove pescador Miguel Haro, que participa des de ben petit a la Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, de la mà del seu pare, Miguel Haro, va participar en aquest campionat de Catalunya Infantil amb molt d’èxit, ja que va conquerir el títol de campió.

El campionat es va disputar en dues mànigues, la primera de 12 a 16 hores, i la segona després d’una hora de descans, de les 17 a les 21 hores. I així com en la primera hi va haver poca activitat de peix, de tal manera que cap pescador va fer cap captura, a la segona, en començar a bufar vent de Llevant, el jove Miguel decidir prova de pescar més lluny, la qual cosa esdevenir una decisió encertada, ja que en capturar tan sols dues palometes, li van donar el títol de campió d’aquest campionat de Catalunya Infantil de Pesca Mar-Costa.

Un títol que dona dret a Miguel Haro a participar el pròxim mes d’octubre al campionat d’Espanya de Pesca de l’especialitat, que es dispturtarà a la platja de Mazarrón de Múrcia.