El pilot de Llançà, Isaac Viñales, fa segon al Gran Premi de Moto 3 a Mugello

Issac Viñakes

Issac Viñakes al segon esglaó del podi al Gran Premi de Mugello de Moto 3

La volta ràpida en carrera li atorga la 2ª posició a Isaac Viñales després creua la línia de meta amb el mateix temps que Àlex Rins

Issac Viñakes
Isaac Viñakes al segon esglaó del podi al Gran Premi de Mugello de Moto 3 / Foto: motogp

Carrera apassionant de Moto la que s’ha viscut al circuit de Mugello on fins a 13 corredors, Romano Fenati, Isaac Viñales, Àlex Rins, Enea Bastianini, Àlex Márquez,Jack Miller, Miguel Oliveira, Alexis Masbou, Niklas Ajo, Alessandro Tonucci, Juanfran Guevara, Brad Binder i Karel Hanika s’han disputat la victòria gairebé fins la línia d’arribada. Només Guevara, Binder i Hanika s’han despenjat quan faltaven dues voltes, i a tres revolts abans del final, una errada del líder del mundial, Miller, ha llençat per terra les seves il·lusions de victòria, i les de Márquez, i Bastianini, quan han caigut com si fossin bitlles.

El pilot llançanenc sortia des de la dotzena posició de la graella de sortida, però en mica en mica ha anat guanyant en confiança i velocitat fins a liderar la prova en alguns moments. Un d’ells quan s’afrontava la darrera volta, tot i que Fenati el superava uns revolts més endavant, així com Rins. Tots tres han arribar a l’ultim revolt per encarar la recta de meta en fila india. Primer el barceloní Rins, segon el llançanenc Viñales, i tercer l’italià Fenati.
Tot es decidiria pels ‘rebufos’. Així, quan Viñales anava posant-se a l’alçada de Rins per avançar-ho per l’esquerra, Fenati ha superat per la part dreta a tots dos catalans per imposar-se per 10 mil·lèsimes de segon.

Isaac Viñales finalment no va superar a Àlex Rins, que han creuat la línia d’arribada amb el mateix temps, tot i que la seva volta ràpida en carrera li ha donat la segona posició al pilot de Llançà.

Primer podi d’Isaac, cosí de Maverick Viñales, al mundial de Moto 3 que demostra la línia ascendent des que va fitxar pel Team Calvo, després dels dos primers anys a la categoria per oblidar.