Roses Cultura

El Pla Local de Joventut de Roses inicia avui la seva 3ª fase

Una 3ª fase en la que estan convidats el jovent i els polítics de Roses per avançar en la redacció del Pla Local de Joventut

Al mes de desembre de 2019 es iniciar la 1ª fase del nou Pla Local de Joventut de Roses amb l’objectiu que estigués acabat de redactar tres mesos després, és a dir, cap al mes de març per ser aprovat pel ple municipal i poder obtenir la subvenció de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Però l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19 ho va trastocar havent-hi de suspendre la seva elaboració.

I avui es reprèn la creació d’aquest nou Pla de Local de Joventut“convidant a trobar-se als joves i als polítics de Roses, a tots, és a dir als de l’equip del Govern i als que estan a l’oposició perquè els primers expressin als governants les seves demandes i necessitats, perquè el contacte directe entre joves i polítics és fonamental per poder tirar endavant polítiques juvenils coherents”, ha afirmat la regidora de Joventut, Vero Medina.  

Aquesta trobada tindrà lloc aquesta tarda, de 17 a 19 hores, a la plaça del Teatre Municipal de Roses on hi haurà muntades unes carpes segmentades per diferents temes que interessen i preocupen al jovent de Roses.

Un cop finalitzada aquesta 3ª fase només quedaria la quarta i última en la que  tindran veu els tècnics dels diferents departaments de l’Ajuntament de Roses“per tal de poder elaborar un Pla Local de Joventut totalment transversal”, ha destacat Medina.

Mesures de seguretat

Cal a dir que aquesta trobada complirà les mesures de seguretat en prevenció de la Covid-19 en la que en cap moment es superarà els grups de més de 6 persones.