El Poke Corner Bar de Roses dona un tomb al seu local i a la seva gastronomia

El Poke Corner Bar de Roses
La nova terrassa d’El Poke Corner Bar de Roses

El Poke Corner Bar de Roses ha acompanyat la reforma del seu establiment amb la incorporació d’una cuina de menjar sà i ràpid

En aplicació de l’ordenança d’ocupació de via pública de Roses, El Poke Corner Bar va haver de treure la marquesina que tenia instal·lada. I el que, en principi, semblava un problema, els gestors d’aquest establiment de restauració el van convertir en una tota una millora en la infraestructura del local..

Va esdevenir un canvi en la fesomia de l’establiment que es va aprofitar, alhora, per renovar la carta, però sense deixar d’elaborar els plats combinats, amanides, entrepans i hamburgueses que continuen degustant els clients de tota la vida, turistes inclosos, d’El Poke Corner Bar.
Una nova carta que es complementa amb una varietat d’amanides anomenades Poke Bowl

Els Poke Bowl són amanides d’origen hawaià que estan fen furor al món occidental i esdevenen una opció sana i molt rica i deliciosa de menjar peix i vegetals.
Poke significa tallar o llescar en hawaià, i en general els Poke Bowls es refereix a bols de peix cru marinat o fumat acompanyat de vegetals sobre un llit d’arròs.
I curiosament el seu nom coincideix amb el d’El Poke Corner Bar, aquest establiment de restauració de Roses.

El Poke Corner Bar de Roses
Tres Poke Bowls d’ El Poke Corner Bar: El “Full Equip” al centre, flanquejat pel Poke de pollastre i el Vegan Poke

El Poke Corner Bar ofereix 2 varietats de Poke Bowl de peix, el Poke de salmó amb arròs, quinoa blanca i vermella, salmó fumat, mango, ou de guatlla, tomàquet cherry, wakame, micro-mèsclum, pipes de cabassa, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki).
I la Poke de tonyina, que té com acompanyants arròs, quinoa blanca i vermella, tonyina maridada amb soja, mango, ou de guatlla, tomàquet cherry, wakame, micro-mèsclum, pipes de carbassa, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki

També pels que els hi agrada més la carn, hi ha la Poke de pollastre, elaborada amb quinoa blanca i vermella, espinacs baby, pit de pollastre, micro-mèsclum, alvocat, cacauets, tofu, shitake, pastanaga, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki.

El Poke Corner Bar no s’oblida dels amants dels animals oferint la Vegan Poke, composada de micro-mèsclum, espinacs baby, edamame, pastanaga, brots de soja, wakame, raves, tomàquet cherry, cogombre, tofu, sèsam torrat, quicos, oli de sèsam i salsa teriyaki.

I per als més glotons i que no saben si escollir la Poke de salmó o de tonyina el Poke Corner Bar ha creat la Poke “Full Equip”, amb quinoa blanca i vermella, tonyina maridada amb soja, salmó fumat, edamame, wakame, shitake, alvocat, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki.

Tota aquesta varietat culinària en quant a amanides ofereix el Poke Corner Bar, sense oblidar els seus inoblidables enrotllats Wraps, els arrodonits Bagel i, com no, un bon sortit de tapes.

Sens dubte, amb la nova cuina El Poke Corner Bar ofereix valor afegit de la gastronomia de Roses, donat a ofereix menjar ràpid i sà, molt sà.