El Poke de Roses, el punt de trobada de la ciutadania per degustar productes Km0 amb el segell ‘Gastronomia D’Origen’

El Poke Corner Bar
El Poke Corner Bar és el punt de trobada de la ciutadania de Roses

El Poke Corner és un dels bar-restaurant de Roses acreditat amb el segell ‘Gastronomia D’Origen’

El Poke Corner Bar està situat en un lloc privilegiat de Roses, o el que és el mateix, en  front del passeig marítim. I la seva ubicació, afegida a la seva gastronomia, basada en la cuina de mercat amb una carta elaborada amb productes Km0, ja que El Poke Corner Bar de Roses és un dels bar-restaurant acreditat amb el segell ‘Gastronomia D’Origen’ ha fet d’aquest establiment de restauració en un punt de trobada favorit de la població rosinca.

Què és el segell ‘Gastronomia D’Origen’?

El segell Gastronomia d’Origen acredita restaurants que utilitzen majoritàriament productes locals en les seves cuines, productes de l’Empordà.
I aquest segell, un segell tant negre com daurat, vol dir que El Poke Corner Bar elabora els plats de la seva carta amb productes locals, de Km 0… productes de Roses i de l’Empordà!

Productes de l’Empordà i de Roses, perquè de Roses és la carn, el peix (provinent de la Badia) el vi i la cervesa per elaborar, servir i acompanyar el seus plats i les seves tapes.

Així, que gaudir d’un matí de sol, d’un cap vespre i, sens dubte, de la meravellosa i exclusiva posta de sol que la natura ha volgut agraciar a Roses, mentre s’assaboreix la seva oferta culinària amb el segell “Gastronomia D’Origen” és un reclam pel qual molts dels ciutadans de Roses el tenen com a punt de trobada per fer un cafè, una cervesa, per esmorzar, per dinar o per sopar.

“On esmorzem? Anem al Poke!”
“On fem el toc? Anem al Poke!”
“On sopem? Anem al Poke!”
Aquest tres preguntes i les seves respectives respostes es formulen dia rere dia a Roses. Gent jove, gent gran, adolescents… No hi ha un determinat target de població que predomini en la seva presència en El Poke Corner Bar, perquè tots tenen cabuda, i tots ho saben. I tots hi van!… Esdevenint un punt únic de trobada a Roses.

I ara que arriba a l’estiu el que ve de gust és degustar una amanida Poke Bowl

El Poke Corner Bar
La Poke Bowl de pollastre

Les Poke Bowl són amanides d’origen hawaià que estan fent furor al món occidental i esdevenen una opció sana i molt rica i deliciosa de menjar peix i vegetals.
Poke significa tallar o llescar en hawaià, i en general les Poke Bowls es refereix a bols de peix cru marinat o fumat acompanyat de vegetals sobre un llit d’arròs.

El Poke Corner Bar ofereix diverses varietats de Poke Bowl, dues de peix, la Poke de salmó, que a més de salmó fumat està elaborada amb arròs, quinoa blanca i vermella, mango, ou de guatlla, tomàquet cherry, wakame, micro-mèsclum, pipes de cabassa, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki.
I la Poke de tonyina maridada amb soja, que té com acompanyants arròs, quinoa blanca i vermella, mango, ou de guatlla, tomàquet cherry, wakame, micro-mèsclum, pipes de carbassa, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki

També pels que els hi agrada més la carn, hi ha la Poke de pollastre, elaborada amb quinoa blanca i vermella, espinacs baby, pit de pollastre, micro-mèsclum, alvocat, cacauets, tofu, shitake, pastanaga, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki.

El Poke Corner Bar no s’oblida dels amants dels animals oferint la Vegan Poke, composada de micro-mèsclum, espinacs baby, edamame, pastanaga, brots de soja, wakame, raves, tomàquet cherry, cogombre, tofu, sèsam torrat, quicos, oli de sèsam i salsa teriyaki.

I per als més glotons i que no saben si escollir la Poke de salmó o de tonyina el Poke Corner Bar ha creat la Poke “Full Equip”, amb quinoa blanca i vermella, tonyina maridada amb soja, salmó fumat, edamame, wakame, shitake, alvocat, sèsam torrat, oli de sèsam i salsa teriyaki.

Tota aquesta varietat culinària en quant a amanides ofereix el Poke Corner Bar, sense oblidar els seus inoblidables enrotllats Wraps, els arrodonits Bagel i, com no, un bon sortit de tapes.

Sens dubte, amb la nova cuina El Poke Corner Bar ofereix valor afegit de la gastronomia de Roses, donat a ofereix menjar ràpid i sà, molt sà.