El port de Palamós assoleix la vicepresidència de la junta directiva de Medcruise

Medcruise

La nova Junta Directiva de Medcruise

Els pròxims tres anys el port de Palamós continuarà treballant per la promoció de la Mediterrània com a destinació de creuers, per la millora de la gestió de Medcruise i pels seus membres

Medcruise
La nova Junta Directiva de Medcruise

El port de Palamós ocuparà la vicepresidència de la junta directiva de Medcruise, després d’haver estat escollit per 47 ports, en la 45a assemblea general de l’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània celebrada a Barcelona el passat divendres, amb motiu de les eleccions de la nova junta directiva.

Per primera vegada dos ports catalans, Barcelona i Palamós, estan entre els màxims representants de Medcruise. Així, la presidència l’ocuparà Carla Salvadó, cap de Màrqueting i Creuers del port de Barcelona; la vicepresidència sènior el port de Dubrovnik (Croàcia), en representació dels ports grans; i la vicepresidència el port de Palamós, en representació dels ports petits.

L’any 2011, el port de Palamós ja va ser escollit membre de la junta directiva de Medcruise, un càrrec que ha desenvolupat fins a l’actualitat.

Medcruise

Creada l’any 1996  té la missió  de promoure la indústria de creuers a la Mediterrània i ajudar als seus membres proporcionant xarxes i oportunitats de desenvolupament promocional i professional. Actualment, l’associació la componen 73 membres que representen a més d’un centenar de ports del Mediterrani, el mar Negre, el mar Roig i la zona de l’Atlàntic. A més, també hi ha 32 membres associats amb representació de patronats de turisme, agents portuaris i altres associacions del sector.

Els principals objectius de Medcruise són incrementar l’eficàcia dels ports membres, promoure el desenvolupament de plans de seguretat i millora, formular polítiques comunes, impulsar la col·laboració i crear rutes atractives entre els ports membres de l’associació.